Annonce
Lokalavisen Lemvig

Fodbold: LGF begynder jagten på topplacering i serie 2

Efter tilgang af flere stærke spillere forventer LGF-træner Keld Østergaard, at klubbens bedste fodboldherrer i serie 2 kan spille med om topplaceringerne. Arkivfoto: Allan Damgaard
Lemvig GF's fodboldherrer tager hul på sæsonen i påsken. Træner Keld Østergaard forventer, at førsteholdet i serie 2 kan blande sig i toppen. Der er kommet flere nye spillere til.

Lemvig: I påsken lyder startskuddet til seriefodbolden, og det betyder, at de lokale hold kan begynde at spille om point igen.

I Lemvig GF glæder man sig til den nye sæson, og trænerduoen hos klubbens bedste fodboldherrer i serie 2, Keld Østergaard og Carsten Løager, håber på en forårssæson i toppen af rækken.

- Vi har fået flere nye spillere, som ikke er spillet helt ind på holdet endnu, fordi vi har haft få træningskampe. Dermed er det svært at vide, hvordan vores niveau er. Men jeg forventer, at vi kan spille med om de to øverste pladser. Jeg synes, vi har et rigtig stærkt hold, siger Keld Østergaard.

Det er blot blevet til enkelt træningskamp mod Vildbjerg fra serie 1. Resultatet var ikke kendt i skrivende stund. Ellers er det blevet til interne træningskampe mellem f.eks. første- og andetholdet.

Keld Østergaard fortsatte som bekendt på trænerposten, selv om han egentlig havde meddelt, at han stoppede som fodboldtræner efter en lang karriere. Men det var svært at finde den rette afløser, så derfor blev løsningen, at Keld Østergaard og stadioninspektør Carsten Løager deler trænertjansen omkring førsteholdet.

- Det fungerer rigtig godt. Vi vil begge være med til kampene, og vi er der også til de fleste træninger. Vi er nu et trænerteam på fire-fem trænere til herresenior- og U19-afdelingen, og det betyder, at vi kan øge kvaliteten af træningen, siger Keld Østergaard.

Der er fortsat fin tilslutning til træningen - der er aldrig under 40.

Der er stoppet enkelte spillere i LGF - blandt andre Thobias Hermannsen - mens andre ikke er kommet i gang endnu.

Annonce

LGF'ere vendt hjem

Til gengæld er der også kommet nye spillere til - eller for hovedpartens vedkommende: "Gamle" spillere der er vendt hjem til LGF. Det drejer sig om Chris Lind, Jeppe Klitgaard og Jacob Agger. De har alle spillet på et højere niveau end serie 2, så det ligner en klar forstærkning af de blåtrøjede.

Desuden er Mathias Skaanning fra Harboøre skiftet til LGF.

Serie 2-mandskabet indleder sæsonen skærtorsdag 1. april ude mod Faster/Hanning. Der er syv og ikke som normalt otte hold i LGF's pulje. Førstepladsen giver direkte oprykning til serie 1, mens andenpladsen skal spille om oprykning.

Annonce

Lokal serie 3-pulje

I efteråret rykkede andetholdet op i serie 3, og det er efterhånden en del år siden, at LGF har haft et andethold i serie 3. Holdet trænes af Flemming Henriksen. Den første kamp 2. påskedag 5. april ude mod Herrup.

- Som oprykker handler det om at blive i rækken. Det er et ungt hold, der selvfølgelig får deres sag for i en række med mange lokale hold, men det er også et godt hold, der kan overraske positivt, siger Keld Østergaard.

Halvdelen af holdene i serie 3-puljen er lokale, så der venter mange spændende lokalopgør. Foruden LGF finder man Lidenlund, RLK og Team Tangen i puljen.

LGF har i alt fire herreseniorhold - de to andre hold befinder sig i serie 5 og 6.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce