Annonce
Lokalavisen Lemvig

Kræftens Bekæmpelse holder familiedag med juletema

Anne Lund, der er formand for Kræftens Bekæmpelse i Lemvig Kommune, er glad for støtten fra Nordea-fonden, der gør det muligt at holde en familielørdag samt gåture rundt i kommunen. Arkivfoto: Allan Damgaard
Kræftens Bekæmpelse i Lemvig holder familiedag i Klosterheden lørdag den 21. november og arrangerer gåture rundt i kommunen. Begge dele er støttet af Nordea-fonden.
Annonce

Lemvig: Kræftens Bekæmpelse i Lemvig har fået tilsagn om støtte fra Nordea-fonden til at holde en familiedag i skoven og gåture rundt i kommunen

Formanden for lokalforeningen, Anne Lund, er rigtig glad for den positive meddelelse om støtte til aktiviteter lokalt.

- Sammen med Nordea-fonden kan vi dermed være med til at sætte fokus på en af fondens målsætninger – nemlig at skabe det gode liv, siger Anne Lund.

Netop det gode liv er der ekstra meget brug for at værne om i disse corona-tider, hvor meget er svært for rigtig mange mennesker.

- Vi er derfor taknemmelige for, at vi med disse midler igen i år vil kunne invitere til den efterhånden traditionelle familiedag i Klosterheden. Vi har ikke været for heldige med vejret de seneste år, så det håber vi meget på i år. Vejret på trods er der dog mødt pænt mange mennesker op, hvilket har været til stor glæde – også for de frivillige som sidder på poster, siger Anne Lund.

Annonce

Gåture i lys og mørke

- Det bliver igen i år en tur, hvor vi inviterer alle interesserede til at deltage. Det vil i lighed med tidligere blive med gåtur både om eftermiddagen mens det er lyst, og i mørket, hvor det er særligt spændende at færdes i skoven under trygge forhold. Man kan komme alene, som par eller familie eller sammen med venner – alle er velkomne, siger formanden.

Udgangspunktet vil igen i år være skovens Lavu-telt, hvor turen også slutter. Familiedagen er i år lørdag den 21. november, hvilket er lidt senere end de forrige år.

- Det betyder samtidigt, at vi vil tage noget juletema ind over det. Det er jo netop den tid, man også kan samle ind til dekorationer med videre, hvis man har lyst til det, siger Anne Lund, der er glad for, at mange frivillige hjælper til ved arrangementet.

Pengene fra Nordea-fonden er også bevilget til de månedlige gåture, som bliver holdt rundt i kommunen. Det er en lille kort gåtur, så alle kan være med, og så er der hver gang en lokal fortælling med i aktiviteten.

Gåturene er i modsætning til familiedagen kun for kræftramte, pårørende og efterladte.

- Vi går normalt i 10 måneder om året. Vi har stadig en enkelt gåtur tilbage i år. Den begynder ved Gartneriet i Lemvig  onsdag den 4. november kl. 10, hvor Tommy Gay fra Gartneriet efter en kort gåtur vil fortælle om gartneriet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce