Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ny skobutik er åbnet i Lemvig

Lone Mark Thorhauge Nielsen åbnede Happy Shoes torsdag den 4. marts, og der var mange, der kiggede inden for på åbningsdagen. Foto: Allan Damgaard
Lone Nielsen fra Holstebro har åbnet Happy Shoes i Vestergade i Lemvig. Hun har mange års erfaring i branchen.

Lemvig: Damkjær Sko lukkede deres afdeling i Lemvig i slutningen af 2020.

Men det betyder ikke, at det er slut med at kunne købe sko i dette butikslokale i gågaden Vestergade. Der er nemlig åbnet en ny skotøjsbutik på adressen, Happy Shoes.

Den nye indehaver er Lone Mark Thorhauge Nielsen fra Holstebro, og hun slog dørene op til sin nye butik torsdag den 4. marts.

Hun har mange års erfaring i branchen. Hun begyndte at arbejde i en skotøjsbutik i 1990, og i 1993 blev hun medejer af en kæde af skotøjsbutikker med blandt andet en afdeling i Holstebro. Den kæde er hun nu ude af, og derfor er hun begyndt for sig selv.

- Jeg brænder for at sælge sko. Jeg elsker det arbejde. Samtidig kender jeg til alt det, der ligger bag, når man skal drive en skotøjsbutik. Derfor er det oplagt, at jeg åbner min egen skobutik, siger Lone Nielsen.

Det er ikke tilfældigt, at valget lige er faldet på Lemvig.


Det er perfekt at åbne i et lokale, hvor folk er vant til, at der er en skobutik.

Lone Nielsen, Happy Shoes


- Dels er det perfekt at åbne i et lokale, hvor folk er vant til, at der er en skobutik, og dels er Lemvig en god og hyggelig handelsby. Jeg kender en del til byen, fortæller Lone Nielsen.

Annonce

Kørte ofte til Lemvig

Kendskabet til Lemvig har hun blandt andet fået gennem sin 16-årige søn Oscar. For nogle år siden var han blandt den gruppe af Holstebro-drenge, der ofte tog til Lemvig for at bruge skateparken på østhavnen, og forældrene - deriblandt Lone Nielsen - kørte på skift til Lemvig.

- Her lærte jeg Lemvig at kende som en fin by, siger Lone Nielsen.

Foruden sønnen Oscar har hun datteren Mirah på 24 år. Datteren bor i Aarhus.

Indtil videre passer Lone Nielsen butikken alene, men det er planen, at hun skal have en medarbejder, så hun får mulighed for at holde lidt fri ind imellem.

Der er tale om en helt selvstændig butik - hun er ikke med i nogen kæde. Og navnet....

- Det lyder glad og positivt - derfor valgte jeg Happy Shoes som butiksnavn, siger Lone Nielsen.

Selve butiksarealet er indskrænket en anelse, siden Damkjær Sko havde butikken.

- Der er lavet et lokale til lager i stueplan i stedet for som tidligere på første sal. Lagerlokalet er indrettet bagerst i butikslokalet. Jeg har et butiksareal på cirka 200 kvadratmeter, så jeg har god plads, siger Lone Nielsen.

Indtil videre sælger hun herre- og damefodtøj - børnefodtøj kommer muligvis til senere. Hun sælger mange af de kendte skomærker og nævner i den forbindelse Ecco og Rieker som et par eksempler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce