Annonce
Lokalavisen Lemvig

Supportpakker er kommet godt fra start

Der er stadig gang i håndboldsæsonen, hvor Rasmus Porup og Lemvig-Thyborøn Håndbold har sikret sig endnu en sæson i den bedste række. Også uden for banen har LTH succes med at sælge supportpakker i samarbejde med et bryggeri og lokale restauranter. Arkivfoto: Morten Stricker

Lemvig: Der er godt gang i salget af de supportpakker, som Lemvig-Thyborøn Håndbold har sat i søen.

Omkring tre uger efter lanceringen er omkring halvdelen af de i alt 1000 pakker blevet solgt, siger direktør Flemming Gade Nielsen.

- Vi kan allerede nu se, at der bliver run på det lokale restaurantliv, når de forhåbentlig åbner igen, siger direktøren.

Annonce

Supportpakkerne er udviklet af Lemvig-Thyborøn Håndbold i samarbejde med Nørre Nissum Håndbryg samt en stribe virksomheder i Lemvig, Harboøre og Thyborøn.

Pakken består af tre store lokalt bryggede øl fra Nr. Nissum Håndbryg og et gavekort på 300 kroner til en af følgende virksomheder: Hotel Nørre Vinkel, Columbus Pub, Restaurant Marina, Restaurant Luna, Restaurant Isværket, Tante, Slagter Mortensen, Harboøre Hotel, Restaurant Mallemukken og Restaurant Bølgen.

Flemming Gade Nielsen tilføjer, at der stadig er pakker til salg, der kan købes via klubbens kontor i Lemvig Idræts- og Kulturcenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Ny forårsbebuder

Annonce