Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Stem dit lokale badehotel ind på Danmarkskortet

Hotel Bretagne i Hornbæk placerede sig for to år siden på en sjette plads blandt Danmarks bedste badehoteller. Foto: Lars Johannessen
Hotel Bretagne og Marienlyst Strandhotel er med på listen over danske hoteller, der kappes om titlen som Danmarks bedste badehotel.

DELTAGNU: Når TV 2’s Badehotellet ruller over skærmen hver mandag, kan over en million danskere drømme om klassisk dansk badeferie. De kan dog ikke booke en overnatning på Andersens Badehotel, for seriens badehotel er blot en kulisse lavet til serien. Men hvor kan man så tage hen? Det spørgsmål stiller oplevelses-sitet OpdagDanmark hvert år, og nu er det igen tid til at finde Danmarks Bedste Badehoteller. I år har brugerne nomineret over 40 badehoteller, der skal dyste om hæderen. På listen finder man også både Marienlyst Strandhotel og Hotel Bretagne.

- Det er super spændende at være med i, og håber naturligvis på, at der er mange, der vil benytte sig af muligheden for at stemme. For tre år siden havnede vi på en sjette plads. Sidste år havde vi så travlt med corona, at vi ikke lagde mærke til, hvor vi var placeret på listen, siger Kasper Hebøll Harboe, som sammen med sin kone Anne, der bærer sammen efternavn, siden 2017 har stået i spidsen for Hornbæk-hotellet Hotel Bretagne.

Skabt fornyet interesse

Han fortæller, at TV's populære tv-serie Badehotellet som en positiv sideeffekt har været med til at skabe en fornyet interesse for landets badehoteller.

- De seneste år, mens Badehotellet er blevet sendt, har alle os der driver badehotel oplevet at være stærkt hjulpet af tv-serien i form af turister, der valfarter til kystnære hoteller. Det er også det, jeg hører i mit netværk. Her på Bretagne har vi etableret et rigtig stærkt restaurantnavn, og der er mange lokale, der besøger os i løbet af højsæsonen. Om vinteren har vi primært travlt med møder og konferencer, fortæller Kasper Hebøll Harboe.

Hotel Bretagne har aktuelt lukket som følge af coronasituationen. Selv om det har været et hårdt år, ser indehaverne fortrøstningsfuldt på fremtiden.

- Vi skal nok klare os igennem, siger hoteldirektøren, som oplyser at hotellet har benyttet sig af muligheden for at søge lønkompensation med videre gennem hjælpepakken, fortæller Kasper Hebøll Harboe.

Strandhotel Marienlyst er også blandt de nominerede kandidater. Foto: Lars Johannessen

Brug for lokal opbakning

Og der er brug for al den lokale opbakning, der kan mobiliseres til afstemningen, hvis de lokale badehoteller skal have en chance for at komme på kortet og måske endda bære titlen som Danmarks bedste. I skrivende stund er det Strandhotel Røsnæs ved Kalundborg der med over tusind stemmer indtager en suveræn førsteplads. Marienlyst Strandhotel har i skrivende stund 65 stemmer, mens Hotel Bretagne tegner sig for 81 stemmer.

Stem og vind gavekort på 2.500 kroner

  • Deltagere har mulighed for at vinde et gavekort på 2.500 kr. til det hotel, der vinder afstemningen.
  • Afstemingen løber frem til den 2. marts kl. 12, hvor vinderne kåres indenfor følgende kategorier: Sjælland, Jylland og Fyn og hele Danmark
  • Du kan stemme via sms
  • Stem på Hotel Bretagne, Hornbæk - SMS koden BAD 130 til 92 45 24 04
  • Stem på Marienlyst Strandhotel, Helsingør - SMS koden BAD 140 til 92 45 24 04
  • Mere end 40 nominerede badehoteller deltager i konkurrencen
  • Følg med på: opdagdanmark.dk.danmarks-bedste-badehotellerAlle der giver en stemme deltager i konkurrencen om et gavekort på 2.500 kr. til Danmarks Bedste Badehotel 2021. Det er fjerde gang afstemningen finder sted. Sidste år stemte mere end 11.000 brugere.  OpdagDanmark er en privat turistvirksomhed og følges af 36.000 på Facebook, 15.000 på Instagram og har 16.000 nyhedsbrevsmodtagere.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Det kan du se i biograferne

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Purunge vidner møder op retten: 15-årig dreng forsvarer sig mod anklager for voldtægt af mindreårig i Snekkersten

Lokalavisen Nordsjælland

En gevinst for Helsingør eller ej? Vi har spurgt seks borgere på gaden om deres holdning til HH-forbindelsen

Annonce