Annonce
Lokalavisen Nordvest

Behandlercentrum kigger langt efter lejere: - Jeg er overrasket over, at flere ikke har taget springet og er flyttet ind

Behandlercentrum som det så ud i januar og næsten også i dag, hvor der er mere tomt end fyldt ud i de i alt 21 lokaler. Foto: Hasse Frimodt
Optimismen strålede ud af administratorerne bag Behandlercentrum, da dørene i januar blev åbnet for fællesskabet. Det er dog gået temmelig trægt med udlejningen af lokalerne, men det får ikke ejerne til at ryste på hænderne. - Vi har tålmodighed til at vente på den rigtige besætning.
Annonce

Næsby: Da Behandlercentrum i januar måned slog dørene op for 21 potentielle lejere var det med et fokuseret koncept for øje - at skabe et kraftcenter for behandlere, der kunne nyde godt af fællesskabet og sparre med hinanden i et livligt og professionelt miljø.

Her syv måneder senere er de mange gode visioner dog ikke blevet vekslet til nogen nævneværdig succes.

Det har ejendomsadministrator Jacob Christoffersen modvilligt måttet sande.

- Vi har maksimalt været på seks lejere, hvor der har været lidt udskiftning siden begyndelsen. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, at det ikke er gået bedre, fortæller Jacob Christoffersen, der dog håber på, at der ikke skal lægges for mange mørke tanker i den langsomme opstart.

- Jeg tror på, at hvis vi først får lokket flere til, at det bliver en ketchupeffekt og mange så melder sig på banen på én gang.

Vi har fået henvendelser fra advokater og it-firmaer, der har været meget interesserede i at leje sig ind, men vi har fra begyndelsen valgt at sige nej, fordi det dermed ville gå imod den plan, vi har lagt.

Jacob Christoffersen

Annonce

Kunne have lejet ud

Det undrer administratoren, at Behandlercentrum ikke har vækket mere opsigt i behandlerkredse, for han mener, at rammerne er mindst ligeså gode som i andre fællesskaber.

- Jeg er overrasket over, at flere ikke har taget springet og er flyttet ind. Jeg kan faktisk ikke svare på, hvorfor vi ikke har vist os mere populære. Om vi ikke appellerer til de rigtige lejere med vores beliggenhed eller hvad det er, for kvaliteten er i top. Det koster 5000 om måneden at leje sig ind, det er nyrenoveret, det er mindst ligeså hurtigt for lejernes kunder at køre herud som ind i den trafikplagede bymidte og vi har et væld af gratis parkeringspladser, siger Jacob Christoffersen, som bemærker, at 3/4-dele af lokalerne kunne have været udlejet nu, hvis ejerne var gået på kompromis med det grundlæggende koncept.

- Vi har fået henvendelser fra advokater og it-firmaer, der har været meget interesserede i at leje sig ind, men vi har fra begyndelsen valgt at sige nej, fordi det dermed ville gå imod den plan, vi har lagt. Vi har et sundt økonomisk fundament og er derfor ikke desperate efter at leje det ud til hvem som helst. Vi vil hellere vente og se den vision vi har blive ført ud i livet. Det hedder Behandlercentrum, så en bred vifte af behandlere er selvfølgelig det optimale.

Annonce

Tidsramme

Jacob Christoffersen og ejeren af bygningen, der også inkluderer Sportcentrum, Hans Christian Munck har ikke defineret en tidsramme for, hvor lang tid der i så fald må gå, før de 15 ledige lokaler har samlet for megen støv.

- Der skal selvfølgelig ikke gå yderligere syv måneder, hvor billedet er det samme. Så skal der ske noget nyt.

Og hvis der ikke er den ønskede aktivitet?

- Det er jo ikke fuldstændigt udelukket, at vi åbner op for andre. Vi vil bare så gerne have den rigtige besætning frem for at høste de lavesthængende frugter. Vi vil jo også gerne leve op til det koncept, de nuværende lejere meldte sig ind på. Vi er i snak med to større aktører, som skal se på mulige lejemål nu her og hvis de kommer med, vil det være et stort skub i den ønskede retning. Vi slår koldt vandt i blodet, siger Jacob Christoffersen, og minder om, at alle interesserede endelig skal give Behandlercentrum et kald.

Kontakt kan ske på telefon 4273 8017.

Jacob Christoffersen og den forhenværend kontaktperson Kristina Hauge i Behandlercentrum. Foto: Hasse Frimodt
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce