Annonce
Lokalavisen Nordvest

DM-guldet skal smashes til Ubberud

Fra fynsmesterskabet for skoler, som Ubberud vandt. Fra venstre mod højre er det Christoffer, Oliver, Jakob, Jonas, Philip og Joachim. Foto: Morten Rude Jensen
Ubberud Skole har vundet kredsmesterskabet i skolevolleyball for 9. klasser og har dermed kvalificeret sig til danmarksmesterskabet, hvor de skal dyste mod skoler fra hele landet.
Annonce

Ubberud: De har svedt, samarbejdet og smashet alt, hvad de kunne - og nu kan de høste frugterne af det hårde arbejde. Den 19.-21. marts skal elever fra 9. årgang på Ubberud Skole til DM i skolevolleyball, hvor de skal dyste mod landets bedste skoler.

Ubberud Skole har nemlig vundet kredsmestertitlen og dermed kvalificeret sig til Dansk Skoleidræts finaleturnering i Kalundborg, hvor ca. 300 deltagere fordelt på 14 drengehold og 14 pigehold fra skoler i hele landet deltager.

Annonce

Faglig dimension

Eleverne dyster om guld, sølv og bronze til DM i skolevolleyball, men stævnet er også en god lejlighed til at arbejde med en række faglige mål for idrætsfaget.

- Eleverne får i en kampsituation som ved et DM oplevelsen af at skulle yde deres bedste og mestre noget. Det, at deltage på et hold, kræver evnen til at kunne indgå i og have medansvar for et fællesskab, hvor hver eneste spiller har en vigtig rolle. Derudover er et DM en oplevelse for livet fyldt med glæde og begejstring, som giver et ordentligt boost for klassens trivsel, fortæller stævnekoordinator fra Dansk Skoleidræt, Christian Pedersen.

Fairplay har altid været et vigtigt element ved DM-stævnerne. Derfor uddeler Dansk Skoleidræt atter to Fair Play-pokaler, der går til det pigehold og det drengehold, der har udmærket sig mest positivt ved at spille fair og skabe en positiv stemning ved stævnet.

DM-finalerne spilles torsdag den 21. marts fra kl. 12.30 med pigerne først. Drengefinalen spilles kl. 13.30 med efterfølgende præmieoverrækkelse. Begge finaler livetransmitteres af Volleyball Danmark på www.volleytv.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce