Annonce
Lokalavisen Nyborg

35-årig filialdirektør har ild i øjnene

- Morten har ild i øjnene. Han tror på, at alt kan lade sig gøre. Sådan lyder beskrivelsen af den nye filialdirektør for Sydbank i Nyborg, Morten Kunøe Smidt. Foto: Kasper Riggelsen
Sydbank åbner inden længe en ny filial i Nyborg, og Morten Kunøe Smidt er udset som manden, der skal gå forrest. Den 35-årige filialdirektør har allerede bevist, at han er gjort af det rette stof efter godt fire år som leder af afdelingen i Faaborg. Nu glæder han sig til at begynde forfra.

Beliggenheden er vigtig, ikke kun når drejer sig om huskøb. Derfor havde 35-årige Morten Kunøe Smidt og kollegaen Jacob Monin Rasmussen forleden taget turen fra Odense til Nyborg for at se på egnede lokaler til den kommende filial af Sydbank.

Det er ikke fordi, Bæltbyen ligefrem mangler pengeinstitutter. Alligevel er den nyudnævnte filialdirektør helt fast i troen på, at det kan lykkes ham at vinde markedsandele. Præcis, som har han gjort det de seneste cirka fire år som leder af Sydbanks filial i Faaborg.

- Morten har ild i øjnene. Han tror på, at alt kan lade sig gøre.

Blå bog

Morten Kunøe Smidt bor sammen med Diana. Sammen har de tre børn på hhv. to, fem og otte år.

Selv har han arbejdet  11 år i banksektoren og har HD 2.del i finansiel rådgivning.

Inden han fik stillingen i Nyborg, arbejdede han fire år som filialchef for Sydbank Faaborg.

Den nye filial åbner, så snart man har fundet de øvrige ansatte og egnede lokaler. Formentlig sker det lige før eller lige efter sommerferien.

Sådan lyder karakteristikken fra manden, der var med til at ansætte ham. Og hovedpersonen selv tøver da heller ikke med at fremhæve, at Sydbank har valgt en anden vej end langt hovedparten af landets øvrige store pengeinstitutter: man åbner nye, lokale afdelinger i stedet for at samle kræfterne på færre adresser.

Morten Kunøe Smidt er helt med på, at mange sikkert vil mene, at 35 år er en lige lovlig ung alder for en filialdirektør, og han har da også anlagt sig et skæg for at se mere myndig ud. Med 11 års erfaring i banksektoren er han dog langt fra nogen grønskolling, og helst vil han lade resultaterne tale for sig selv.

Intet kunne være nemmere end at hvile på den succes, han allerede har oplevet i Faaborg.

- Men det tiltaler mig at være med til at bygge noget nyt op helt fra bunden, forklarer han om årsagen til, at han valgte at tage chancen og lægge billet ind på filialdirektør i Nyborg.

I første omgang kommer han til at stå i spidsen for et hold på fem ansatte, men med tiden håber han, at afdelingen kan vokse til cirka det dobbelte.


Det tiltaler mig at være med til at bygge noget nyt op helt fra bunden

Morten Kunøe Smidt, filialdirektør i Sydbank


På det personlige plan er Morten Kunøe Smidt far til tre børn i alderen to til otte år.

- Så der er godt gang i den derhjemme. Det er med til at holde en i live, men det er også med til at få mig hjem. For når man har tre børn, vil man også gerne være noget for dem, forklarer han.

På hjemmefronten er det dog hustruen, Diana, der er chefen og sørger for, at der er styr på butikken. Hensynet til familien gør, at han ingen intentioner har om at flytte fra Odense.

Når han ikke lige arbejder eller tilbringer tid med børnene, prøver Morten Kunøe Smidt at holde sig i form ved at løbe og træne. Og så plejer han netværket i Round Table, hvor der er mulighed for at spare med andre erhvervsdrivende indenfor andre brancher.

- Det er et udviklingsnetværk, men for mig handler det lige så meget om kammeratskabet. De kan ringe til mig, hvis de har et spørgsmål om pengesager, og jeg kan omvendt ringe til dem, hvis jeg for eksempel har et spørgsmål om el-installationer. Og så har vi alle en alder, hvor vi er nogenlunde det samme sted i livet, fortæller han.

Morten Kunøe Smidt (th) har 11 års erfaring i banksektoren på trods af hans alder på 35 år. Han vil helst lade resultaterne og ikke alderen tale for sig i sit arbejde. Foto: Kasper Riggelsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce