Annonce
Lokalavisen Nyborg

Bedst i Region Syddanmark: Skolepatrulje fra Nyborg har vundet

Skolepatrulje i al slags vejr. Foto: Marie Enevig
Skolepatruljen på Birkhovedskolen er kåret som vinder af Region Syddanmark. Nu dyster patruljen om at blive danmarksmester.
Annonce

Nyborg: 41 elever udgør skolepatruljen på Birkhovedskolen, og de har grund til at være ekstra stolte af deres indsats i disse dage.

I en national konkurrence om at blive årets skolepatrulje er de nu kåret som vinder af Region Syddanmark, og nu gælder det danmarksmesterskabet, hvor de er oppe imod vinderne af landets øvrige regioner.

"I er blevet valgt, fordi jeres skolepatrulje har gjort en særlig indsats og er meget rost og anerkendt blandt forældrene. Skolepatruljen består af 41 meget engagerede elever, der flere gange uopfordret har fået ros fra forældrene for at skabe ro og tryghed på skolevejen. Patruljen deltager også i skolens morgensamlinger, hvor de blandt andet med rollespil fortæller de andre elever om arbejdet i morgentrafikken." lyder begrundelsen fra dommerkomiteen.

Med kåringen som vinder af Region Syddanmark følger 5000 kroner.

Først senere i år afsløres den nationale vinder.

Det er elever fra 6. til 9. klasse, som står skolepatrulje. Omkring 20.000 er med i landets patruljer, som Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring står bag.

Følgende er repræsenteret i dommerkomiteen: Rådet for Sikker Trafik, LB Forsikring, politiet, Skole & Forældre, Danske Skolelever og en repræsentant for landets færdselskontaktlærere.

Skolepatruljen i aktion. Foto: Marie Enevig
Foto: Marie Enevig
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce