Annonce
Lokalavisen Nyborg

En klimakampagne for de unge

I oktober skal Magnus Ahlstrøm sammen med resten af Nyborg Ungdomsråd fortælle unge om deres klimakampagne. Arkivfoto: Anette Hyllested
Nyborg Ungdomsrås præsenterer klimakampagne for kommunens unge.
Annonce

Oktober måned står i klimaets tegn. Nyborg Ungdomsråds længe ventet klimakampagne finder sted. Gennem hele måneden vil ungdomsrådet tage afsted på kampagnetur med fokus på klimaet.

Vi vil ud og besøge skolerne i kommunen for at tale om klimaet, og hvilke ønsker ungdommen har til forbedring af denne inden for kommunen. Vi vil samtidig reklamere for vores kommende årsmøde som finder sted den 4. december.

Målet for kampagnen er at kunne indsamle data om Nyborgs unges meninger om klimaet i kommunen, og eventuelle løsninger eller forbedringer, så Nyborg Kommune kan blive mere klimavenlig. Vi vil også gøre hverdagen for den unge nyborgenser mere klimavenlig ved at give gode tips og tricks videre.

Kampagnen tager udgangspunkt i sætningen: Klima (x) is important.

Altså klima er vigtigt.

Samtidig kan man også læse, at klimax (klimaks) også er vigtigt, det er for at fange ungdommen, at vi går lidt på kanten og skriver noget, der fanger.

Nyborg Ungdomsråds klimakampagne. Illustration: Ida Mie Cordua Sørensen

Ida Mie Cordua Sørensen, en ung kunstner fra Nyborg, har udarbejdet logoet til kampagnen. Logoet er vovet og fangende - det er vi klar over, men det er nemt at huske, og så synes vi, at det ser helt fantastisk ud. Ida fik teksten og udarbejdede flere forskellige designs til ungdomsrådet. Herefter gik hun i gang med at designe det logo, vi præsenterer i vores kampagne.

Kampagnen er for alle byens borgere, men der er særligt fokus på at ramme ungdommen i Nyborg Kommune.

Kampagnen har været længe undervejs. Ideen kom tilbage i sensommeren 2019. Planen var, at den skulle være klar til foråret, men som for så mange andre, kom corona i vejen. Nu er vi klar til at give den fuld gas og få kørt noget kampagne.

Hvis du er ung og frisk og kunne tænke dig at være en del af kampagen, så tøv ikke med at tage kontakt til ungdomsrådet.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Højtlæsning for voksne

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Musik på hjernen

Annonce