Annonce
Lokalavisen Nyborg

Musikklub har fremgang trods corona

Uden penge går det ikke. Derfor er Hanne Børsen, formand for Lytteriet, glad for den økonomiske håndsrækning fra blandt andre kommunens kultur- og fritidsudvalg. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Lytteriet har fået 13 nye medlemmer siden nedlukningen af samfundet i foråret. Samtidig kan foreningens formand glæde sig over tilskud fra flere sider.
Annonce

Nyborg: Corona-pandemien har ikke skabt nemme vilkår for det østfynske kulturliv. Det gælder også musikforeningen, Lytteriet, der havde sit første arrangement i efteråret 2019.

Siden er det kun blevet til fem koncerter, blandt dem en særlig julekoncert i 2020 med prominente navne så som Ivan Pedersen og Bjørn Fjæstad fra Baal.

Alligevel er man nu oppe på 119 medlemmer - en fremgang på 13 medlemmer siden nedlukningen i foråret.

- Det må da siges at være optimistisk at melde sig ind i en musikklub uden musik, som formand Hanne Børsen udtrykker det i årets første nyhedsbrev til medlemmerne.

Ud over at være en forening adskiller Lytteriet sig ved at arrangere "hemmelige" koncerter - altså, hvor medlemmerne ikke ved på forhånd, hvem der står på scenen den pågældende aften.

Allerede i forbindelse med julekoncerten kunne Hanne Børsen afsløre, at der også er fremgang på et et andet punkt, nemlig økonomien.

Kultur- og Fritidsudvalget har bevilliget 35.000 kroner i 2021, og det har udløst endnu et tilskud, denne gang fra Statens Kunstfond. Dermed er man oppe på at modtage i alt 67.500 kroner, forltate formanden ved den lejlighed.


Det må da siges at være optimistisk at melde sig ind i en musikklub uden musik

Hanne Børsen, formand for Lytteriet


Et glædeligt budskab, som bliver gentaget i nyhedsbrevet. Det indeholder dog også en knap så glædelig besked idet man har været nødt til at udskyde koncerten den 18. januar.

Igen er det corona-pandemien, der har skylden, og den kan også få betydning for den næste planlagte koncert 8. februar.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Nytårskoncert aflyst

Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce