Annonce
Lokalavisen Nyborg

Natholdet: Nyborg-journalister og Lundemann hjalp Breinholt

Lokalredaktør Kasper Riggelsen, Fyens Stiftstidende, var en af de nyborgensere, der hjalp Natholdet på vej til at finde nogle gamle bånd med Puk Elgård som fynsk bingo-pige. Screenshot fra Natholdet.
Anders Breinholt og Natholdet måtte have hjælp fra Nyborg for at drille tv-journalisten Puk Elgård.

Nyborg: Fire nyborgensere satte deres præg på underholdningsprogrammet Natholdet i TV2 onsdag aften. Og de undgik endda at blive gjort til grin - noget, der ellers ofte sker, når man kommer i kløerne på Anders Breinholt og hans hold.

Journalisterne Lone Mørup fra Nyborg Kommune og Kasper Riggelsen og Mogens Rasmussen fra Fyens Stiftstidende fik alle deres to sekunders berømmelse på skærmen, mens der var lidt mere tid til den i forvejen berømte Arne Lundemann. Forvirret? Så læs forklaringen her:

Gæsten i Natholdet var den kendte tv-journalist Puk Elgård. Hun havde været medvært i Natholdet en gang tidligere, og her tog hun fusen på Breinholt og afslørede hans manglende research, da hun kunne fortælle, at hendes tv-debut fandt sted allerede i 1980'erne i bingoshowet på Kanal Fyn - Fyens Stiftstidendes for længst lukkede tv-selskab.

Den fadæse skulle nu rettes op, og derfor fik Breinholts journalistpraktikant, Zina Hameed, en klar opgave: Skaf billeder af Puk Elgård som bingopige på Fyn.

Praktikanten var ualmindelig grundig, og hendes research gik via Fyens Stiftstidendes redaktion i Nyborg, fordi vi i december havde skrevet om Nyborg Journalistklubs forestående online bankoshow, der skulle give Arne Lundemann comeback som vært - i en produktion på Bastionen med nøjagtig det samme tv-hold som på Kanal Fyn i gamle dage.

Praktikanten løste - blandt andet takket være input fra de fire fra Nyborg - sin opgave.

Og Anders Breinholt fik lejlighed til at spille et gammelt bånd med Puk Elgård som fynsk bingopige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce