Annonce
Lokalavisen Nyborg

Ny dagligvarebutik skyder i vejret: Se billeder fra betonskelettet

Skelettet til den nye Aldi på Vestergade i Nyborg er rejst, men så heller ikke meget mere end det. Efter planen skal butikken stå færdig ultimo 2021. JV Construction er entreprenør på projektet. Foto: Mathias Banke
Konstruktionen af en ny Aldi i Nyborg begyndte i maj, og på kort tid har håndværkere rejst de store betonvægge, der kommer til at huse den nye butik.

Nyborg: På hjørnet af Vestergade og Ladegårdsvej står der lige nu et hult betonmonstrum. Det gjorde der ikke for blot en måned siden.

Inden året er omme, skulle det gerne være forvandlet til en spritny Aldi.

- Konstruktionen er gået i gang efter planen, så vi forventer, at butikken står færdig i fjerde kvartal. Den præcise dato, kan vi dog ikke komme med, siger Jan Jørgensen, der er ejendoms- og udviklingschef hos Aldi.

Annonce


Vi er i gang med at undersøge markedet, men det er ikke endeligt besluttet, hvad der kommer til at ske med den.

Jan Jørgensen, ejendoms- og udviklingschef


Den nye butik rager fem meter op i vejret, og indvendig kommer der til at være 3,5 meter fra gulv til loft og ikke tre meter, som ellers er standard.

- Det giver en bedre rumfornemmelse og æstetik, siger Jan Jørgensen.

Under 200 meter nede ad Vestergade ligger der ellers allerede en Aldi. Den erstattes af den nye butik, som gerne skulle give større synlighed og bedre til- og frakørselsmuligheder. Hvad der skal være på dén grund i stedet for, er dog stadig uvist.

- Vi er i gang med at undersøge markedet, men det er ikke endeligt besluttet, hvad der kommer til at ske med den. Vi skal finde nogen, der er interesserede i enten at købe grunden eller leje sig ind, siger Jan Jørgensen.

Lige nu står de store betonvægge med hjælp fra støtter, der er placeret langs hele bygningens indervæg. Foto: Mathias Banke
Ydermuren er så småt ved at tage form på den ene side af betonklodsen. Foto: Mathias Banke
Der er skruet godt op for radioen, der spiller hård rock, mens murerne går og arbejder. Foto: Mathias Banke
Det tungeste maskineri på grunden denne gravemaskine, der udgravede på den modsatte side af, hvor murerne er i gang. Foto: Mathias Banke
Der er endnu ikke tag på bygningen, så flere steder er der vandpytter og vandspejl. Foto: Mathias Banke
Det er ikke den idéelle udsigt, beboerne i Sprotoften på den modsatte side af Vestergade har lige nu. Men i løbet af årets sidste kvartal, skulle det gerne være slut med at have udsigt til en byggeplads. Foto: Mathias Banke
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce