Annonce
Lokalavisen Nyborg

Ny el-installatør i byen: Rune er blevet sin egen chef

Rune Reimund er startet som selvstændig el-installatør på hele Fyn. Privatfoto
32-årige Rune Reimund fra Nyborg har taget springet og er blevet selvstændig el-installatør.
Annonce

Nyborg: Der skulle en nedskæring og en coronakrise til, før 32-årige Rune Reimund turde tage springet og blive selvstændig el-installatør.

Ligesom mange andre virksomheder har været nødsaget til at fyre medarbejdere, måtte Rune Reimunds tidligere arbejdsgiver også se sig nødsaget til at opsige Rune Reimund i sin stilling som afdelingleder. Krisen havde ramt, og der var ikke længere råd til at have en som ham siddende i virksomheden.


Det er med nerver på, at jeg gør det, men jeg har altid drømt om at være selvstændig.

Rune Reimund, el-installatør


Men det betød, at Rune Reimund nu turde tage chancen og blive sin egen chef. Den 1. august startede han Østfyns El-teknik, hvor han som autoriseret el-installatør kører rundt på hele Fyn og hjælper med alt fra ophængning af lamper til el-installationer i nybyggede huse.

- Det er med nerver på, at jeg gør det, men jeg har altid drømt om at være selvstændig. Jeg troede bare ikke, at det var nu, det skulle ske. Jeg ville gerne blive i Nyborg og brænder for at være en del af branchen her i området, og så har jeg en masse kontakter i området, jeg kan benytte mig af, lyder det fra den nyopstartede el-installatør.

Annonce

Starter stille ud

Men bare fordi man starter et nyt firma, er det ikke ensbetydende med, at man bliver væltet omkuld af ordrer efter et par dage. For Rune Reimunds vedkommende ligger der nogle småopgaver i kalenderen, som han skal klare for sine nye kunder. Med tiden håber han dog, at der kommer endnu mere gang i virksomheden.

- Det er jo ikke det bedste tidspunkt at starte en virksomhed på, men folk har taget godt imod det, og så håber jeg bare, at de får øjnene op for, at jeg er startet som selvstændig, så der løbende kommer flere opgaver ind.

Med tiden håber den 32-årige el-installatør også, at der bliver så travlt, at han kan ansætte folk i virksomheden, men lige nu er det kun ham, der kører ud til kunderne for at hjælpe med diverse el-installationer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce