Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyborgs seniorafdeling vinder endnu en kamp

Nyborgs seniorafdeling vandt mod Nr. Lyndelse/Søby. Privatfoto
Nyborgs seniorafdeling spillede kamp mod Nr. Lyndelse/Søby og vandt.
Annonce

Nyborg: Nyborg starter lidt som sædvanlig med at komme bagud 1-0 efter to minutter. Der må kæmpes lidt for at komme ind i kampen. Der går næsten 20 minutter, før Nyborg rigtig er med igen, og får tilkæmpet sig et frispark lige udenfor Nr. Lyndelse/Søbys straffesparksfelt.

Nyborgs Simon Sørensen sparker direkte på mål og udligner til 1-1 efter 19 minutter. Nyborg går lidt ned i kadence igen efter udligningen. De kæmper sig dog godt igennem første halvleg.

I anden halvleg starter Nyborg i lidt højere omdrejninger, efter træner Kim Zangenberg gav en lille opsang i pausen. I det 52. minut kommer unge Holger Grymer godt igennem og med et drømmehug reducerer han til 1-2 til Nyborg.

I det 60. minut foretages en udskiftning, og der bliver rykket lidt rundt på Nyborgs opstilling. Ud går Rasmus Wang, og ind kommer Mathias Møller. Mathias sætter lidt mere gang i spillet og der presses lidt mere på i Nr. Lyndelse/Søbys forsvar.

67. minut foretages endnu en udskiftning. Ind kommer Niresh, og ud går Victor Degn. Efter rokeringen i opstillingen, er Mathias Korsgaard Voss kommet helt op i front. Nyborg bliver i det 72. minut ramt af et gult kort. Arias får 10 minutter for lidt brok.

I det 75. minut kommer Nyborg på 1-3 ved Mathias Korsgaard Voss. Assisten står Mathias Møller for, da han laver godt med uro i Nr. Lyndelse/Søbys forsvar - det sker, imens Nyborg er i undertal.

Nr. Lyndelse/Søby kommer dog på 2-3 i det 78. minut. Nyborg spiller godt og sikkert i resten af kampen, og i det 85. minut udgår Holger Grymer, og ind kommer Simon Larsen efter skadespause og får de sidste minutter på banen.

I de fem minutter er Simon Larsen meget tæt på at score. Nyborg vinder endnu en kamp 3-2. Der er stor ros til Victor Degn og Holger Grymer. Begge de unge spillere har udviklet sig enormt meget, siden de startede som seniorspillere, og har spillet sig fast på holdet.

Nyborg skulle have spillet sidste hjemmekamp søndag den 18. oktober mod S.F.B fra Svendborg. Kampen blev udsat, da Svendborg meldte afbud på grund af corona.

Sidste kamp ude er mod Thurø, der ligger nummer to, med samme pointtal som os - dog med dårligere målscorer. Denne kamp spilles søndag den 24. oktober.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Besøg Skovnissen Posse

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ingen jul uden juleudstilling

Lokalavisen Nyborg

Nyborg skruer ned for Norden

Lokalavisen Nyborg

Kom til julebinderi

Annonce