Annonce
Lokalavisen Nyborg

Samarbejdspartnerne tilfredse

Annonce

Nyborg Gymnastik og Idrætsforenings koncertudvalg, som selv arrangerer koncerter, samarbejder også med Oplevelseskomponisten. Koncertudvalget er således ligestillet medarrangør af sommerens koncert på Den Grønne og stiller indimellem med frivillige til koncerter i Kino Vino og får dermed del af overskuddet. Pengene går til foreningens fire underforeninger.

- Vi har et fantastisk godt samarbejde med Oplevelseskomponisten. Vi er glade for det, og vi tjener penge på det, siger formand John Sørensen, der dog ikke vil sætte beløb på.

Hos Kino Vino siger den ene af forpagterne, Simon Storgaard, at de også er glade for samarbejdet med Oplevelseskomponisten, og at det giver et mindre overskud.

- Vi har fra begyndelsen gerne villet tilbyde noget forskelligt, og på den her måde får vi måske også trukket nogen herned, som ikke nødvendigvis er de store biografgængere, så det er samtidig en god branding for os, siger Simon Storgaard og tilføjer, at han håber, at folk vil bruge deres kulturpenge lokalt, når der nu er så mange kulturtilbud i Nyborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce