Annonce
Lokalavisen Nyborg

Sebastian fra Birkhovedskolen er Danmarksmester i engelsk

Sebastian Nobel fra 7. klasse på Birkhovedskolen er Danmarksmester i engelsk. Foto: DM i fagene
Fredag blev Sebastian Nobel fra 7. klasse på Birkhovedskolen i Nyborg kåret som Danmarksmester i engelsk i Danmarks største konkurrence i skolens fag, DM i Fagene.
Annonce

Nyborg: 480 af de skarpeste elever i Danmark dystede i deres yndlingsfag om at blive Danmarksmester, men det var Sebastian Nobel fra 7. klasse på Birkhovedskolen i Nyborg, som til sidst kunne tage titlen som Danmarksmester i engelsk.

"DM i fagene" blev afviklet som en stor virtuel, digital festdag for flere end 2000 elever på folkeskolens ældste klassetrin.

Konkurrencen begyndte allerede tilbage i august med de indledende runder i "DM i fagene". Her deltog mere end 5000 elever fra hele landet.

Foreningen Danske Skoleelevers "DM i Fagene" er Danmarks største konkurrence i skolefagene dansk, matematik, biologi, historie og engelske.

Opgaverne, eleverne blev stillet, er udviklet af virksomheder i det danske erhvervsliv, og opgaven Sebastian Novel og hans konkurrenter fik stillet bestod i udarbejdelsen af en præsentation, der skulle give svar på spørgsmålet: Hvordan arbejder man bedst med udenlandske kunder.

Annonce

Første vinder fra en 7. klasse

Deltagerne blev udfordret på deres sproglige færdigheder samt deres evne til at løse opgaven kreativt, men samtidig gøre kunden tilfreds, og det var Sebastian Nobel den bedste til.

Om Sebastians vinderopgave sagde dommerne, at:

”Sebastian udviser med sin samlede præstation stor kreativitet, selvstændighed, nytænkning og virkelig gode kommunikative evner. Han evner at udnytte forskellige mediers kommunikative muligheder til fulde og formulerer sig flydende, varieret og præcist i skift og tale. Sebastian er meget modtagerbevidst og udviser stor bevidsthed om den tid, han lever i, og de krav det stiller til produktudvikling og markedsføring. Hans samlede præstation opfylder alle krav, er innovativ og sammenhængende”.

Sebastian Nobel er i øvrigt den første nogensinde fra en 7. klasse, der har opnået at blive Danmarksmester i et skolefag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Kunder som brødrene Price: Interno i Ellinge overlever corona på loyale kunder og nye tiltag

Annonce