Annonce
Lokalavisen Nyborg

Sejr til SUS Nyborg efter gyser i Give

Anders Stuhr i et flot svæv i sidste uges kamp mod AGF. Forrest i billedet ses Magnus Kristensen, der med syv mål blev topscorer i kampen mod Give. Foto: John Schmidt

Anders Stuhr scorede sejrsmålet i sidste sekund.

Annonce

Håndbold, Herrer, 2. Division, Pulje 2

HK Give Fremad-SUS Nyborg 26-27 (15-9)

Nederlaget i sidste runde, hvor AGF med sejren i Nyborghallerne henviste SUS Nyborg til sidstepladsen, skulle helst glemmes hurtigst muligt med en sejr i lørdagens kamp i Give. AGF tabte torsdag til Skovbakken, så en sejr ville samtidig betyde et hop frem i tabellen.

Sejren kom i hus, da unge Anders Stuhr få sekunder før tid opsnappede en tåbelig aflevering og i sidste sekund smed bolden i nettet til stor jubel for SUS Nyborg, der sædvanen tro var kommet dårligt fra start og efter et kvarter var bagud med hele seks mål.

Indskiftning af Victor Friis mellem stængerne gjorde, at hjemmeholdet kun scorede yderligere fem gange inden halvleg, men da SUS Nyborg stadig havde svært ved at komme til afslutninger, holdt forspringet halvlegen ud.

Annonce

Gummiarm

Efter ti minutter af anden halvleg var Gives forspring halveret, og efter et kvarter kun på to mål, men ti minutter før tid trak Give igen fra til stillingen 25-21.

Her fik hjemmeholdet så til gengæld gummiarm og scorede kun ét mål i de sidste ti minutter, hvor SUS Nyborg minut for minut kom tættere på og i sidste ende trak det længste strå.

Holdets træner, Mads Rydal, havde svært ved at sætte ord på præstationen, men havde dog en kort kommentar.

- Vanvittig holdindsats og fantastisk moral, var ordene.

Ti redninger af Kasper Kousholt og det samme af Victor Friis var medvirkende årsager til sejren, hvor holdets 1. års seniorer, Magnus Kristensen med syv, Emil Thorsen fem og Anders Stuhr med fire mål var de flittigste på måltavlen.

SUS Nyborg er oversidder i næste runde og spiller først igen den 8. december i Ullerslev, hvor Rækker Mølle kommer på besøg. Det er samtidig sidste kamp i første turnerings halvdel, men allerede ugen efter tages der hul på anden halvdel, der starter med en svær udekamp i GOG.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce