Annonce
Lokalavisen Nyborg

Sommerfoto: Frem med kamera og mobil

Vinder af Lokalavisens Sommerfoto 2019, Eddie Præst Knudsen, Nyborg. Et billede taget på sankthans-aften snuppet fra Vesterhavnen i den sene midsommer-aften.
Lokalavisen Nyborg står igen for for kåringen af årets sommerfoto. Kom ud i sommerlandet og vis, hvad du kan med kameraet.
Annonce

Nyborg: Så er det igen snart sommer og ferie - og i år jo en helt speciel corona-sommer, hvor mange vælger at blive hjemme i trygge Danmark frem for at rejse ud i den store verden.

Det giver måske mulighed for endnu flere flotte sommer-billeder end sædvanligt. Det glæder vi os til på Lokalavisen Nyborg, for igen i år inviterer vi læserne til at dyste om titlen: Årets Sommerfoto.

Farhad Karimi, Nyborg, delte 2. pladsen i sidste års fotokonkurrence med sit foto af drengen i sit pokemon-outfit - klar til livtag med sand, strand og vand.

Her opfordrer vi læserne til at pudse objektiverne, hvad enten de sidder på mobil eller kamera, og så stille skarpt på sommerens sjoveste, flotteste, farverigeste og måske også mest velkomponerede motiver.

Om det er sort-hvid eller farver er underordnet - blot skal motivet være i fokus og gerne skarpt.

Deltag i konkurrencen

Hvis du vil deltage i konkurrencen om årets sommerfoto i Lokalavisen Nyborg, skal du tage et super sommerbillede.

Du skal sende det på mail til nyborg@fyens.dk i højst mulige opløsning.  Mærk mailen: Sommerfoto.

Husk oplysninger om dit navn, adresse, telefon og så videre.

Vi vil gerne have en lille historie om billedet.

Vi skal have billedet senest fredag middag, hvis det skal med i avisen og konkurrencen den kommende uge.

Der er for så vidt frit slag i konkurrencen om Årets Sommerfoto. Hvad enten de skarpe skud er fanget i by eller på land, i vand eller til vejrs er op til den enkelte.

Blot skal læserne helst holde sig til fotos fanget indenfor Nyborg Kommunes grænser, da det er de lokale sommerbilleder, som hører til i den lokale avis. Motiverne kan strække sig fra Langå i syd til Bovense i nord - og alt i mellem eller ved siden af.

Det handler om at fange stemninger og sjove motiver, mens sommer- og ferietiden er på sit højeste.

Annonce

Mange uger med fotos

Konkurrencen om Årets Sommerfoto 2020 bliver så at sige skudt i gang med denne avis. Første runde med kåring af ugens vinder bliver i den næste avis, der udkommer 1. juli.

Vi skal have billederne senest fredag middag, for at de kan nå at deltage i konkurrencen den kommende avis. Den endelige vinder kåres onsdag den 12. august.

Hovedpræmien for Årets Sommerfoto er et kamera af mærket Fujifilm Instax Mini 11 til en værdi af cirka 600 kroner sponsoreret af PhotoCare i Nyborg. Og så kan du oven i købet selv vælge farven.

Blandt de øvrige præmier finder du et gavekort til Jimbo's Kaffebar, ligeledes på 600 kroner, samt et gavekort til Calling Nature på 150 kroner.

Nu er det op til læserne at fange store og små øjeblikke i jagten på sommerens bedste motiv.

Fotos skal sendes på mail til nyborg@fyens.dk med oplysning om navn, adresse og telefonnummer. Vi vil også meget gerne have en lille historie om billedets baggrund.

God jagt i sommerlandet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Glaskunst som takeaway

Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Annonce