Annonce
Lokalavisen Nyborg

Succesvirksomhed 2020: Nyborgfirma modtager erhvervspris

Wenzel Nielsen har vunder prisen for årets succesvirksomhed. Pressefoto
Wenzel Nielsen er blevet udnævnt til Succesvirksomhed 2020. Prisen gives af Spar Nord og BDO til virksomheder, som lykkes med kontinuerligt at skabe vækst og stærke finansielle resultater.
Annonce

Nyborg: På baggrund af 72.126 regnskaber fra virksomheder i Region Syddanmark har Spar Nord og BDO netop fundet frem til de 200 virksomheder, som over en femårig periode har haft størst succes på en række finansielle parametre. De 200 virksomheder hyldes nu af Spar Nord og BDO med erhvervsprisen Succesvirksomhed 2020.

En af de nykårede vindere er Wenzel Nielsen, som er specialister i fremstilling og forarbejdning af kabler og ledninger:

- Vi er beæret over at blive kåret som succesvirksomhed for andet år i træk, og vi er meget stolte over, at erhvervsprisen anerkender vores lange seje træk. Prisen er et kæmpe skulderklap til alle hos Wenzel Nielsen, der hver dag udfører et godt stykke arbejde, siger direktør i Wenzel Nielsen, Erik Nielsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Det kræver en dedikeret holdindsats at skabe kontinuerlig vækst og gode resultater, og derfor skal der lyde en stor tak til vores medarbejdere, som i særdeleshed har været drivkraften bag vores succes.

Wenzel Nielsen beskæftiger i dag 12 medarbejdere i Nyborg.

På grund af smitterisikoen vil Spar Nord og BDO – i modsætning til sidste år – ikke gennemføre regionale finaler. De vil derimod hylde succesvirksomhederne i en inspirationsbog, der udkommer i løbet af efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Annonce