Annonce
Lokalavisen Nyborg

SUS sejrede i Himmelev - men spillede skidt hjemme mod FIF

Anne Kathrine Thorup er skarpeste skytte i øjeblikket - torsdag blev det til 9 mål i Himmelev og lørdag blev det til seks scoringer i Ullerslev
Holdet kan ikke rykke ned og chancen for at ende i nedrykningskampe er meget lille.
Annonce

Håndbold, Kvinder, 3. Division, Pulje 5

HVI Himmelev-SUS Håndbold 23-30 (12-15)

SUS Håndbold-FIF 3 21-24 (7-13)

Udgangspunktet var ikke det bedste, da SUS Håndbold torsdag aften drog til Sjælland, hvor Himmelev – aktuelt nummer fire i rækken – tog imod, for to afbud kort tid før afgang betød en smal bænk.

Det gav dog ikke de store problemer for udeholdet, der hurtigt kom i front og førte fra start til slut.

– Vi finder angrebsåbninger i stort set alle angreb, og holdet spiller en flot kamp, var de rosende ord fra assistent træner Mikkel Jensen efter opgøret, der havde Anne Kathrine Thorup som topscorer med ni mål.

Lørdag var holdet igen afbudsramt, da FIF3 gæstede Ullerslev i en direkte duel i bunden af rækken, hvor udeholdet med en sejr kunne gå forbi SUS Håndbold.

Ret hurtigt stod det klart, at udeholdet ville forfølge den chance, for hjemmeholdets første scoring var en reducering til 1-5 efter et kvarter, efterfulgt af endnu en reducering, inden halvlegens sidste fem minutter pyntede gevaldigt på helhedsindtrykket, da holdet lykkedes med at gå fra 2-11 til 7-13.

Også efter pausen kom hjemmeholdet skidt ud, og det lignede en afklapsning af de store ved 12-21 med et kvarter igen, men koncentrationen begyndte at svigte FIF, der havde lange scoringspauser og begik straffekast på stribe.

SUS Håndbold var forsat nede med fem med fem minutter igen og reducerede til 21-24 med tre minutter igen, men derved blev det. En sejr i sidste runde, hvor holdet på udebane møder bundholdet Dalby bør dog være nok til at sikre sig, da Holbæk og FIF mødes indbyrdes.

Med seks mål var det endnu engang Anne Kathrine Thorup, der blev topscorer tæt fulgt af Julie Winther med fem. (JOSC)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce