Annonce
Lokalavisen Nyborg

Sydbank så på lokaler i Nyborg

Stueetagen i Dronningensvej 6 er for tiden indrettet som et studie til qigong-undervisning - komplet med store lamper og et kunstigt skelet. Foto: Kasper Riggelsen
35-årige Morten Kunøe Smidt er udpeget som leder af ny filial i Nyborg. I sidste uge indledte han og filialdirektør Jacob Monin Rasmussen jagten på den helt rigtige adresse.

Nyborg: - Det er slet ikke tosset. Placeringen er god, og udsigten fejler bestemt ikke noget.

35-årige Morten Kunøe Smidt nikker anerkendende efter at være blevet vist rundt i lokalerne på Dronningensvej 6 i Nyborg.

Som nyudpeget leder af den kommende filial af Sydbank har han og filialdirektør Jacob Monin Rasmussen taget turen til bæltbyen for at se på lokaler. Og Stiftstidende har fået lov til at følge i hælene.

Rundturen begynder dog et andet sted, nemlig i den tidligere skoforretning på hjørnet af Korsgade og Kongegade. Her - midt på gågaden - er der god mulighed for at blive set. Til gengæld er der lidt længere til parkeringspladserne. Og så skal førstesalen have den store tur, hvis der skal blive plads til det hele.

Morten Kunøe Smidt nød udsigten fra øverste etage. Foto: Kasper Riggelsen

I alt forventer Sydbank at åbne en filial med plads til otte-ni medarbejdere, men man starter formentlig lidt blødere ud.

- I første omgang skal vi have ansat fire mere ud over mig selv, forklarer Morten Kunøe Smidt, der kommer direkte fra en lignende stilling i Faaborg.

Her blev han ansat som filialchef for fire år siden og har været med til at gøre filialen til det, den er i dag. Nu ser han frem til at kunne gøre kunsten efter i Nyborg.

- Da jeg tog over i Faaborg, skete der det, at vi vandt markedsandele fra vores konkurrenter, og vi fik skabt en lokal bank, der vil det lokale. Det, der motiverer mig til at skifte Faaborg ud med Nyborg, er muligheden for at skabe et nyt hold og skabe en ny vækst-case, forklarer Morten Kunøe Smidt, som til daglig bor i Odense sammen med sin hustru og tre børn.

Annonce

Flere bud i baghånden

Selv håber han, at den nye afdeling i Nyborg når at komme på plads inden sommerferien. Sker det ikke, vil den i stedet åbne til august.

Det afhænger blandt andet af, hvor hurtigt man finder den helt rigtige adresse. Denne fredag eftermiddag er der lavet fem aftaler med ejendomsmæglere, men derudover har Sydbank også fem andre bud i baghånden, afslører Jacob Monin Rasmussen.

Blandt favoritterne indtil videre er Dronningensvej 6, der tidligere har fungeret som pengeinstitut.

Førstehåndsindtrykket er ikke det bedste, konstaterer Morten Kunøe Smidt, da makkerparret har taget opstilling foran bygningen, mens håndværkere har travlt med at opføre en beboelsesejendom lige ved siden af.

- Det ser umiddelbart lidt kedeligt ud. Jeg kan også blive i tvivl om, hvor meget vi vil blive set med en placering som denne siger han.

Den første melding fra ejendomsmægleren er heller ikke videre opløftende.

- Det er ikke den pæneste bygning at komme ind i lige nu, for firmaerne, der bygger inde ved siden af, har fået lov til at låne noget af den, forklarer han.

Efter at have set første og anden sal er stemningen dog vendt til det positive. Og det fortsætter, da de får lov til at komme ind i stueetagen, hvor man tager imod kunderne.

- Men først skal lige tage skoene af. Her går vi i bare tæer, fortæller Vibeke Fraling, indehaver af Qigong Academy, der har drevet sin virksomhed i det store, lyse lokale.

På grund af corona foregår det hele over nettet, og holdundervisningen er derfor byttet ud med store lamper og et videokamera.

Alt det kan de to filialledere dog sagtens abstrahere fra, og de forlader stedet med en god fornemmelse i maven. Nogen egentlig beslutning bliver der dog ikke taget på en dag, hvor de blandt andet også skal se på lokaler, der tidligere har huset Nordea og Jyske Bank.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce