Annonce
Lokalavisen Nyborg

Virtuel fynsk Final4

Der kan gå lang tid, før vi kan se de fynske håndboldstjerner i virkeligheden. Men nu byder øens fire bedste herre-klubber på virtuel håndbold. Arkivfoto: Ole Nielsen
Et ambitiøst og virtuelt håndboldprojekt er blevet annonceret af Fyns fire største herrehåndboldhold.
Annonce
Annonce

Verdensrekordforsøg

Håndboldfans kan købe ligeså mange billetter, som de lyster. "1, 5, 100, ja lige så mange billetter man vil", står der i pressemeddelelsen. Billetterne koster 25 kroner stykket, og køber man en billet, støtter man samtidig de fire klubber. Indtægterne deles ligeligt mellem de fire klubber. De fire klubber har som målsætning, at arrangementet skal slå verdensrekor- den for flest solgte billetter til en håndboldkamp. Rekorden lyder pt. på 44.189 tilskuere til en kamp mellem de tyske hold Rhein Neckar Löwen og HSV på stadion i Frankfurt i 2014. Før det havde AG København rekorden med 36.651 tilskuere i den anden DM-finale mod BSV i 2011. Sportslig afgørelse Hvordan det helt præcist kommer til at foregå, er fortsat en hemmelighed, men der vil være en sportslig korrekt afgørelse. - Indenfor de rammer, vi har, og hvad der nu kan lade sig gøre til den tid, vil der være en sportslig korrekt afgørelse, fortæller Ivan Petz til Sport Fyn. Han er en del af Final4Fyn-styregruppen og til dagligt formand for breddeforeningen i Otterup HK. - Og der vil være et trofæ til vinderen og en præmieoverrækkelsen, fortsætter han. På facebooksiden Final4Fyn vil der op til arrangementet være både spiller- og trænerpræsentationer samt interviews, mens der om en uges tid vil blive trukket lod om, hvem der skal møde hvem i de indledende kampe. - Det hele bliver streamet derinde, siger Ivan Petz. Arrangementet er opstået med inspiration fra den tyske fodboldklub Lokomotive Leipzig, der har solgt over 125.000 billetter til en virtuel kamp. - Og så har klubberne et behov for at samarbejde. Vi skal hjælpe hinanden med at udvikle det produkt, vi hver især har i 1. division, fortæller Ivan Petz og tilføjer: - Så vi er glade for, at GOG vil hjælpe.

HÅNDBOLD: For nylig præsenterede Fyns fire største herrehåndboldhold et ambitiøst projekt.
GOG, HC Odense, SUS Nyborg og Otterup HK er gået sammen om et virtuelt fynsk Final4, der skal slå verdensrekorden for flest solgte billetter til et håndboldarrangement.
- Final4Fyn er et nyt og enestående samarbejde mellem GOG, HC Odense, SUS Nyborg og Otterup Håndboldklub. Samarbejdet skal skabe opmærksomhed om håndbold og de fire klubber i en tid uden håndbold i hallerne, lyder det i en fælles pressemeddelelse.
Arrangementet skal vise håndboldsporten på en helt ny måde.
Det virtuelle Final4 bliver spillet på samme måde som det virkelige. Altså med to indledende kampe, en finale og en kamp om 3.-4. pladsen. Kampene spilles virtuelt den 21. maj 2020 klokken 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce