Annonce
Mariager Avis

I Mariager kan du få årets julegaver bragt til gadedøren

I år kan du få dine julegaver bragt til døren i dagene 8. til 9. december. Det sker i et samarbejde mellem medlemsbutikkerne i Mariager Handel og Mariager Høj- og Efterskole. "I Mariager Handel vil vi gerne hjælpe de kunder, som måske på grund af corona ikke har lyst til at komme rundt i butikkerne", fortæller Anni Andersen, formand for Mariager Handel, om baggrunden for samarbejdet. Arkivfoto: Annelene Petersen
Medlemsbutikkerne af Mariager Handel har indgået et samarbejde med Mariager Høj- og Efterskole om, at kunderne kan få bragt årets julegaver hjem i dagene 8. og 9. december.
Annonce

Mariager: Vil du gerne støtte det lokale handelsliv i Mariager i julen, men er nervøs for coronasmitten, er der nu godt nyt fra medlemsbutikkerne af den lokale handelsstandsforening Mariager Handel.

I år har foreningen nemlig indgået en aftale med Mariager Høj- og Efterskole om, at skolernes elever i dagene 8. og 9. december vil tilbyde at bringe julegaver - og andet - der er købt i medlemsbutikkerne hjem til kundernes gadedør.

- I Mariager Handel har vi lavet en brainstorm på, hvordan vi kan hjælpe de kunder, som måske på grund af corona ikke har lyst til at komme rundt i butikkerne. Et af forslagene var at bringe julegaverne hjem til kunderne, fortæller Anni Andersen, der er formand for Mariager Handel

Anni Andersen er indehaver af Kirkepladsens Blomster, hvor det ikke er noget nyt at bringe varer ud.

- Det nye er, at det nu også er muligt at få bragt eksempelvis nyt tøj ud - og at det er gratis, siger hun.

Anni Andersen tilføjer, at det ikke kun er et tilbud til dem, der måtte være nervøs for coronasmitte. Det er et tilbud til alle, der har adresse i selve Mariager by.

Annonce

Tradition for at være en del af byen

Forstander for Mariager Efterskole, Morten Iversen, siger, at der er tradition for, at elever på Mariager Høj- og Efterskole har en aktiv kontakt til den byens liv under deres ophold.

- Vores elever plejer at hjælpe med, hvor de kan ved eksempelvis havnedagene og juletræstændingen, men det har der ikke været så meget af i år på grund af coronaen, siger Morten Iversen.

- Det betyder, at det har været svært for eleverne at være en del af byens fællesskab, så da vi på skolen blev præsenteret for idéen om udbringning af julegaver fra byens butikker, sagde vi ja til at spørge vores elever, om de vil hjælpe til, fortsætter han.

Annonce

Mariager har verdens flotteste julebelysning

Anni Andersen fortæller, at udover det rent praktiske er udbringning af julegaver også en måde, Mariager Handel vil skabe ekstra sjov og hygge i Mariager i juletiden på linje med julebelysningen, der nu er blevet tændt. En julebelysning, hun ikke tøver med at kalde verdens flotteste.

I år er der ny Julebelysning i en god del af Rosengade. Privatfoto

- Udover juletræet på torvet har Mariager Handel år fået mulighed for at have julebelysning i det meste af Rosengades træ-allé. Det er blevet muligt, fordi Mariagerfjord Kommune, Cittaslow og Turistforeningen har givet et økonomisk bidrag til indkøb af julebelysning samt op- og nedtagning, siger Anni Andersen.

- Vi har ikke haft råd til at tænde lys i hele Rosengade i år, men det håber vi, at vi har til næste år. Det går nemlig rigtig godt med salget af årets julekalender til fordel for julebelysningen, fortsætter hun og tilføjer, at Mariager Handel glæder sig over den store opbakning, der således er fra mariagerboerne til at støtte op om byens julebelysning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce