Annonce
Mariager Avis

Tegn på at du kan have rotter

Annonce
Mariager Avis

Genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S vinder Plastprisen 2021

MARIAGER: Plastprisen blev indstiftet af brancheforeningen Plastindustrien i år 1987, og prisens formål er at hædre de personer, virksomheder og/eller produkter, der er særligt nyskabende og fremtidsorienterede.

Annonce
Annonce
Annonce
Mariager Avis

Populære glashuse rives væk: Alle vil gerne have en unik restaurantoplevelse

Mariager: Et lækkert måltid mad under åben himmel og med den smukkeste udsigt som baggrund, men alligevel inden døre. Det er den helt unikke restaurantoplevelse, der venter de gæster, som bestiller bord i et af fire glashuse på Café Salts terrasse i Mariager.

Mariager Avis

Laboranten, der blev glaskunstner: - Der er noget befriende ved, at man ikke engang kan gå ud og tisse

Mariager: Det er et lidt dovent gråvejrslys, der denne seneftermiddag falder gennem først vinduet og dernæst de fire kulørte glasvaser i vindueskarmen i kunsthåndværker Lotte Thorsøes arbejdsværelse. Et arbejdsværelse hun har etableret på førstesalen i privatboligen på Fjelstedvej lidt uden for Mariager.

Mariager Avis

To mænd har fået al magten: De bestemmer om Mariagerfjord skal lukkes ned lokalt

Mariagerfjord: Formelt er det landets byråd, der har ansvar for, at der iværksættes lokale nedlukninger som følge af høje covid-19 smittetal blandt kommunens borgere.

Annonce
Annonce
Mariager Avis

Stine Bosse er valgt til formand for bestyrelsen bag Festival of Europe: Mariager passer perfekt til et europæisk folkemøde

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce