Annonce
Annonce
Mariager Avis

OK afslutning på år 2020: Tre millioner til lottovinder i Mariagerfjord Kommune

MARIAGERFJORD. En heldig lotto-spiller i Mariagerfjord kan glemme alt om julens eventuelle overtræk på kontoen og gå ind i 2021 som nybagt millionær. Tredobbelt millionær, ovenikøbet.

Mariager Avis

Skaarup kunne ikke trives på Christiansborg: - Jeg er her for at finde løsninger

Mariager: - Det udspringer vel af en interesse for andre mennesker. Jeg har et behov for at gøre noget godt for andre. Jeg kan godt li', at andre trives med de ting, man gør. Det skal gøre en forskel, hvad jeg gør. Ellers kan jeg bruge min tid bedre.

Mariager Avis

Første stik i Mariagerfjord - coronabekæmpelse godt i gang

Mariagerfjord: De første corona-vaccinationer i Mariagerfjord Kommune blev givet først på eftermiddagen tirsdag i sidste uge. Og det var beboere og personale på demenscentret Skovgården i Hadsund, der lagde arme til nålene.

Annonce
Annonce
Mariager Avis

Bedre muligheder for coronatest

Mariager Avis

Lange Degn støtter lokalområdet

Annonce
Mariager Avis

Menighedsleder og præst ved Mariagerfjord Frikirke, Henrik Kaas: Som ni-årig mødte jeg Gud

Mariager: I 2004 blev Henrik Kaas ansat som menighedsleder og præst ved Mariagerfjord Frikirke. Stillingen indebar, at han flyttede fra Aalborg Øst til Mariager sammen med sin kone, Maj-Brit Kaas, og deres to børn, der dengang var 9 og 11 år.

Mariager Avis

Årets julevin fra Rema 1000: Fransk, italiensk eller amerikansk

Mariager: - Den traditionelle danske julemiddag stiller store krav til vinen, der skal ledsage maden. And og/eller flæskesteg, brunede kartofler, svesker, æbler, rødkål og en god brun sovs er på én gang både salt og sødt, fedt og syrligt.

Mariager Avis

Nyt tiltag prøvet af i Udbyhøj: Piger sælger pølser fra halvanden kvadratmeter pølsevogn

Udbyhøj: Lille, rød og lydende navnet Mariehønen lyser pølsevognen godt op i landskabet. For hvad den ikke har i størrelse, har den til overflod i nuttethed, så den skal nok blive bemærket.

Annonce
Mariager Avis

Festivaldirektør fundet til det europæiske folkemøde i Mariager: Henrik Thorsager Andersen skal stå i spidsen for Festival of Europe

Annonce
Mariager Avis

Juletræer er en eksportsucces

Annonce
Annonce
Mariager Avis

Broen tilbyder sin hjælp

Annonce
Mariager Avis

Dansk Folkehjælp er midtvejs i ansøgningsruden til julehjælp: 107 børnefamilier har allerede søgt om hjælp i Mariagerfjord kommune

Annonce