Annonce
Mariager Avis

Randers og Mariager bliver ramt: Jutlander Bank lukker kassen i 12 af 16 afdelinger

Arkivfoto
Annonce

12 ud af 16 bemandede kasser i afdelinger af Jutlander Bank erstattes 9. december af automater.

- Antallet af kasseekspeditioner falder drastisk, og de fleste har ikke brug for kontanter i dagligdagen, siger ordførende direktør i Jutlander Bank, Per Sønderup, om beslutningen.

Banken har efter beslutningen kun fire betjente kasser tilbage på sine 26 adresser: i Aars, Hobro, Aalborg (Nytorv) og Aarhus (Viby). Det betyder, at der blandt andet ikke længere er kasser i Randers, Galten, Gjerlev, Mariager, Arden, Aalestrup og Hadsund.

Men samtidig anerkender banken, at nogle kunder har brug for kontanter i dagligdagen.

Annonce

Farvel til ni ansatte

Der bliver indbetalingsmoduler i automaterne, så kunderne både kan hæve og indsætte kontanter på deres konti, ligesom automaterne kan udbetale euro.

- Andre valutaer kan vores kunder hente i alle bankens afdelinger efter eget valg, hvis de er bestilt på forhånd online. Det samme gælder mønter og større beløb i danske kroner, siger Per Sønderup.

De nedlagte kasser betyder, at Jutlander Bank har opsagt ni kundemedarbejdere.

- Det er aldrig rart at skulle sige farvel til gode medarbejdere, som samvittighedsfuldt har passet deres job, siger Per Sønderup.

Banken har købt en aftale med et outplacement-firma, så alle opsagte medarbejdere er tilbudt deltagelse i et forløb, hvor professionelle erhvervs- og stresscoaches tager sig af dem og hjælper dem videre til deres næste job.

Annonce
Annonce
Mariager Avis

Tre generationer bag Svanen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

- Det bedste er friheden

Annonce