Annonce
Mariager Avis

Konservativ er nyt medlem af den skrumpede 'Mariager-gruppe'

Laura Holm fra Norup er nyt konservativt medlem af Mariagerfjord byråd, hvor hun vil have særligt fokus på udviklingen af den del af kommunen, der ligger syd for fjorden. PR-foto
Det nye konservative byrådsmedlem Laura Holm vil have et særligt fokus på udviklingen og forholdene for de unge i den del af kommunen, der ligger syd for Mariager Fjord, hvor hun selv bor.

Mariager: Før kommunalvalget var Mariager med nærmeste omegn godt repræsenteret i Mariagerfjord byråd med syv medlemmer ud af de i alt 29.

Efter valget er ”Mariager-gruppen” skrumpet ind til fem medlemmer, idet hverken socialdemokraten Thomas Høj eller venstremanden Peter Krogh Olsen blev genvalgt. Desuden havde Dansk Folkepartis Pia Adelsteen besluttet sig for ikke at genopstille.

Til gengæld var der nyvalg til Laura Holm fra Det Konservative Folkeparti, hvis 466 personlige stemmer rakte til at blive de konservatives tredje mandat.

Annonce

Selv om Laura Holm ikke har bopæl i selve Mariager - hun bor i Norup - lægger hun ikke skjul på, at selv om hun er bevidst om, at hun er valgt for at varetage alle borgeres interesser i kommunen, vil hun prioritere udviklingen i den del af kommunen, der ligger syd for Mariager Fjord.

- Det skal være en fin balance mellem, hvad der rører sig lokalt, hvor jeg har fingeren fuldstændig på pulsen, og det der rører sig i alle kommunens byer. Jeg kommer ikke til at drive sognepolitik, understreger hun.

Håber på en udvalgspost

Som nyt byrådsmedlem vil Laura Holm tage afsæt i hendes egen situation og erfaringer som mor. En plads i udvalg for børn og familie er derfor øverst på hendes ønskeliste.

- Jeg er gået ind i politik, fordi jeg gerne vil arbejde for børn og unge. Jeg synes, vi i kommunen halser bagefter på hele børneområdet fra vuggestue til dagplejere. Desuden sker der for lidt for de unge i vores kommune, siger Laura Holm.

I de kommende fire år vil hun derfor fokusere på udvikling af ungemiljøer til de unge, der ikke er en del af foreningslivet.

- Vi mangler steder, hvor de unge kan gå hen for at høre musik og hygge sig med hinanden. Nu får Hobro ”Headspace”, men der er altså også brug for den slags syd for fjorden, pointerer hun.

Annonce
Mariager Avis

Tyveri fra veteranjernbanen: - Vi regner med, at de har været flere om det, for den er stor og tung

Annonce
Mariager Avis

Inger Støjberg inviterer til stor fest på lokalt slot: - Der er rigtig gang i kagebageriet

Annonce
Mariager Avis

Da Thomas drejede nøglen blev bilen omspændt af flammer: 38-års ejerskab af en Triumph TR6 fik en brat afslutning

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Fiskerikontrollen fik bid: Konfiskerede ulovlige åleruser

Mariager Avis

Et dejligt sted, der ikke må sygne hen: Gjerlev er en by med ildsjæle og med sine udfordringer

Mariager Avis

Søren fra Gjerlev er manden bag landskendte illustrationer: - Der skal stå tegner på min gravsten

Mariager Avis

Rydning af Mariager Rensningsanlæg møder skarp kritik, som udvalgsformand dog tager helt roligt: - Der er ikke noget hokuspokus ved det

Mariager Avis

Kom som flygtning fra Eritrea i 2015: Min fremtid er i Danmark og allerhelst i Mariager

Mariager Avis

Søren skulle bare have været vikar: Nu er han blevet direktør i stor lokal virksomhed

Annonce