Annonce
Mariager Avis

Kontant afregning i den gamle biograf

Karsten Holm fortæller historien om Johnny Cash. PR foto
Karsten Holm synger sange af Johnny Cash og fortæller om hans liv, der ikke altid var lige let.
Annonce

Mariager: Tirsdag 13. januar kl. 14 synger og fortæller Karsten Holm "Historien om Johnny Cash" i Den gamle biograf i Mariager.

Karsten Holm har siden 2013 sammen med Cash-trioen turneret rundt i landets kirker med koncertfortællingen "Cash i kirken". Men når han kommer til Mariager, så er han solo, og så hedder overskriften Historien om Cash. Her vil han fortælle Johnny Cash' historie og synge sangene, men gøre det til eget guitarakkompagnement og backingmusik.

Annonce

Alkohol og stoffer

Engle og dæmoner blander sig med countrymusik og amerikansk musikhistorie, når sangeren Karsten Holm leverer historien om Cash. Det bliver en musikalsk fortælling om Johnny Cash og den evige kamp mellem det religiøse og tilværelsens skyggesider, der var en drivkraft for ham som kunstner. Historien om Cash handler om Johnny Cash og de indre kampe, han hele sit liv udkæmpede, og som udmøntede sig i de sange og fortolkninger, han efterlod til denne verden. Karsten Holm fortæller om Cash’ tro, hans dæmoner, stofferne og alkoholen, hans kamp for at holde misbruget nede - den evige kamp mellem det gode og det onde.

"Cash var forkynder på sin egen måde, og hans eftermæle er historien om en kunstner med hundrede procent autenticitet", skriver Karsten Holm i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Mariager Avis

Mariager Museum er reddet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Projekt MOVE nærmer sig målet

Mariager Avis

Ny skoleleder til Asferg Skole

Mariager Avis

Solnedgangstur med veterantoget

Annonce