Annonce
Mariager Avis

Kunderne har givet Birgitte Glerup indsigt i Mariager

"En del af mine kunder er ældre mennesker og ældre mennesker elsker jo at fortælle, så jeg har fået fortalt mange historier om Mariager over en kop kaffe, når de har været inde hos mig. Så nu har jeg fået et godt kendskab til Mariager og det, der sker i byen", siger Birgitte Glerup, der 1. februar åbnede Nyt Syn på Torvet i Mariager. Foto: Frank Pedersen
Som randrusianer havde Birgitte Glerup et sparsomt kendskab til Mariager, da hun åbnede Nyt Syn på Torvet. Det har især de ældre kunder nu rådet bod på over flere kopper kaffe.

Mariager: 1. februar åbnede Birgitte Glerup Nyt Syn på Torvet og hun er blevet taget godt imod af kunderne i Mariager.

- Jeg kan mærke, at byen har manglet en optiker og jeg er blevet bekræftet i, at der er kunder nok til, at det kan bære at have en optikerbutik her i Mariager, siger hun.

Birgitte Glerup bor i Randers, så det var med hendes egne ord med et sparsomt kendskab til den gamle købstad, at hun åbnede sin butik i byen. Sådan er det ikke længere.

Annonce

- En del af mine kunder er ældre mennesker og ældre mennesker elsker jo at fortælle, så jeg har fået fortalt mange historier om Mariager over en kop kaffe, når de har været inde hos mig. Så nu har jeg fået et godt kendskab til Mariager og det, der sker i byen, siger Birgitte Glerup med et smil.

Den bedste og største beslutning

Da Birgitte Glerup åbnede Nyt Syn kom hun fra at være ansat i Profil Optik i Randers og det er første gang, hun kaster sig ud i livet som selvstændig.

- Det var et stort spring, men jeg er glad for, at jeg turde tage springet. Det er den største og bedste beslutning, jeg har gjort i mit arbejdsliv og jeg har ingen form for fortrydelse overhovedet, for jeg elsker at have min egen butik - også på dage som den i dag, hvor her indtil videre er lidt stille, siger hun.


Da jeg åbnede, var det foruden mig kun bageren og pizzamand, der havde åbent, så selv om jeg ikke selv har været en del af genåbningen, kan jeg se og mærke, at der er kommet mere liv her på Torvet og det øvrige Mariager og det er dejligt.

Birgitte Glerup, indehaver af Nyt Syn


Det med at byde kunderne på en kop kaffe i er i øvrigt ikke bare et coronafænomen i en tid, hvor der ikke har været mulighed for så mange oplevelser for blandt andre de ældre. Det er en del af Birgitte Glerups koncept for Nyt Syn.

- Jeg kan godt lide at have god tid til kunderne. Det er rart at have tid til, at vi kan snakke sammen, mens vi finder den rigtige løsning, siger hun.

Annonce

Dejligt med mere liv på Torvet

Som optiker har Birgitte Glerup ikke selv været ramt af coronanedlukningen, men hun har fra første parket været vidne til stilheden, der indtil fornyelig har været kendetegnende for livet - eller mangel på samme - på Torvet.

- Da jeg åbnede, var det foruden mig kun bageren og pizzamand, der havde åbent, så selv om jeg ikke selv har været en del af genåbningen, kan jeg se og mærke, at der er kommet mere liv her på Torvet og det øvrige Mariager og det er dejligt, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Stine Bosse er valgt til formand for bestyrelsen bag Festival of Europe: Mariager passer perfekt til et europæisk folkemøde

Annonce