Annonce
Mariager Avis

Landsdækkende tøjkæde åbner butik i Fårup

Inden længe åbner Dansk Outlet sin butik nummer 28, som får adresse i Fårup. Billedet her er fra kædens butik i Viborg. Arkivfoto: Morten Pedersen
Dansk Outlet slår 19. november dørene op til en ny butik i Fårup. Butikken bliver nummer 28 i rækken, og den lokale franchisetager, Sanne Johansen, glæder sig allerede.

Fårup: Tøjkæden Dansk Outlets butikker er efterhånden spredt godt ud over det meste af danmarkskortet. Der har dog været en bar plet i den østlige del af Jylland, hvor kunderne har måttet køre langt for at handle i Dansk Outlet, men det bliver der rådet bod på nu. I næste måned slår Dansk Outlet nemlig dørene op til en ny butik i Fårup nord for Randers.

Butikken bliver kædens nummer 28, og det bliver med en lokal i spidsen. Den nye franchisetager er Sanne Johansen, som for en årrække siden havde sin egen døgnkiosk, og siden da har arbejdet med lagerlogistik.


Vi vil hellere bo ydmygt, og til gengæld kunne sælge vores varer til den laveste pris på markedet, og den beliggenhed, vi har fundet i Fårup, er helt perfekt i forhold til de krav, vi stiller til lokalerne.

Nicolai Nørskov, direktør, Dansk Outlet


- Jeg glæder mig rigtig meget til at have med kunder at gøre igen. Kundeservice og glade kunder bliver mit vigtigste fokusområde i butikken, og jeg glæder mig simpelthen så meget til at kunne være sammen med kunderne og give dem en god oplevelse, uanset om de bare skal ind og have tre par nye sokker, eller de er ude på den helt store shoppetur med hele familien, siger hun.

Annonce

Billig husleje afgørende

Helt i tråd med Dansk Outlets koncept ligger den nye butik tæt på motorvejen i udkanten af byen. Det er et bevidst valg, som både muliggør gode parkeringsforhold og lavere husleje. Sidstnævnte er et vigtigt valg i kampen om at sikre, at kæden tilbyder de lavest mulige priser.

- Konceptet bag Dansk Outlet er at tilbyde kvalitetstøj til hele familien til markedets billigste priser. Og det går vi ikke på kompromis med. Derfor sparer vi for eksempel ved, at vores butikker ikke ligger i midtbyen med høj husleje og ved at gå på kompromis med en række kosmetiske elementer. Vi vil hellere bo ydmygt og til gengæld kunne sælge vores varer til den laveste pris på markedet, og den beliggenhed, vi har fundet i Fårup, er helt perfekt i forhold til de krav, vi stiller til lokalerne. Udover det skal vi naturligvis finde den helt rette franchisetager - og det føler jeg, vi har her, lyder det fra Dansk Outlets direktør, Nicolai Nørskov.

Dansk Outlet Fårup åbner på Butikstorvet 2 torsdag 19. november. Åbningsfesten løber over fire dage og byder på konkurrencer og åbningstilbud alle dagene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Forårsudstilling i Kunstboxen

Annonce