Annonce
Mariager Avis

Nye rækkehuse i Mariager tager form

Finn Sørensen, bygherre, og Peter Christiansen, projektleder hos Vinther & Lassen, der har stået for tømrerarbejdet på de nye rækkehuse i Mariager. Privatfoto
Det første af seks nye rækkehuse er solgt, det næste er klart til indflytning i januar. Derefter følger endnu fire huse.

Mariager: For godt et halvt år siden købte murermester Finn Sørensen fra Onsild de resterende grunde på Asserdalen i udkanten af Mariager med henblik på at opføre seks nye og energirigtige rækkehuse. Nu er det første er færdigt – og har allerede fået nye ejer.

Da Finn Sørensen købte grundene, havde de stået ubenyttede hen i mere end 10 år, efter at den daværende bygherre gik konkurs. Men Finn Sørensen så gode muligheder i at sparke nyt liv i grundene igen, som han derfor købte.

- Det er jo en perfekt beliggenhed i udkanten af byen, tæt på skov og fjord og så alligevel i kort afstand til bymidten. Samtidig er det et rigtig flot område med velholdte og indbydende huse, så jeg syntes, at det var en meget attraktiv mulighed, fortæller Finn Sørensen, og fortsætter:

Annonce

- Vi gik i gang med byggeriet sidst på sommeren, og for en måneds tid siden afleverede vi det første hus til en glad køber, som også allerede er flyttet ind. I starten af januar står hus nummer to færdigt. Det bliver på 110 kvadratmeter.

- Derefter påbegynder vi byggeriet af de resterende fire rækkehuse, som alle får samme størrelse, nemlig 120 kvadratmeter. Hvi sman vil købe et af de huse, der endnu ikke er færdigbygget, kan man selv være med til at præge indretningen. Alle huse har i øvrigt energiklasse A, og kombineret med det meget lave fjernvarmepriser i Mariager bliver det huse med meget lave varmeudgifter.

- Vi har oplevet en rigtig god interesse for husene med mange fremvisninger og har altså allerede solgt det ene, der er færdigbygget, så det har været en meget positiv start, fortæller Finn Sørensen.

Murermester Finn Sørensen er entreprenør og bygherre og har stået for kloak- og murerarbejdet. Tømrerarbejdet er udført af Vinther & Lassen, VVS-arbejdet er udført af Brøner VVS, el-arbejdet er udført af Valsgaard El, og malerarbejdet er udført af Bundgaard & Lykke.

De nyopførte rækkehuse i Mariager sælges gennem ejendomsmægler Søren Jensen, EDC Hobro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Mariager Avis

Tegn på at du kan have rotter

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce