Annonce
Mariager Avis

Pigekoret synger med de kendte

Mariagerfjord Pigekor synger ved koncert med Michael Falch. PR foto
Det har været en særlig oplevelse for mig at høre lyden af Mariagerfjord Pigekor i mine sange, siger Michael Falch. Søndag 31. marts synger koret til Tourstarts-koncert på Mariagerfjord Gymnasium.
Annonce

Mariager: Mariagerfjord Pigekor har den seneste tid sunget koncerter med store navne som Hugo Helmig, Michael Falch og Emmelie de Forest. Det hele begyndte 1. februar, da pigekoret var på scenen med den danske Melodi Grand Prix-vinder Emmelie de Forest i Den gamle Biograf i Mariager. En måned senere spillede de opvarmning for den danske popstjerne Hugo Helmig på Halvorsminde Efterskole til stor fornøjelse for de unge piger.

- Det var en helt fantastisk oplevelse, og stemningen i hallen var mega fed. Det var meget overvældende at synge foran sådan et stort publikum, og jeg håber, at de havde en lige så stor fest, som vi havde. Derudover var Hugo selvfølgelig helt vildt dygtig, og han var virkelig god til at holde humøret højt. Det er altid sjovt at spille med større kunstnere for at se, hvordan de gør, og selv blive inspireret. Det er helt klart en aften, jeg ikke glemmer foreløbigt, siger Lea Lübeck, der er sanger i pigekoret.

Annonce

Udsolgt

Allerede dagen efter sang pigerne sammen med Michael Falch til en udsolgt koncert på Horsens ny Teater. Det er dog ikke første gang Mariagerfjord Pigekor har sunget med det danske ikon. I efteråret var koret med på scenen, da Falch optrådte i Den gamle Biograf i Mariager.

Efterfølgende inviterede sangeren pigekoret med til udvalgte koncerter på sin soloturné.

- Det har været en særlig oplevelse for mig at høre lyden af Mariagerfjord Pigekor i mine sange ved et par af mine koncerter. Dels synger pigerne på et højt fagligt niveau, og dels er arrangementerne af korleder Christian Ronsfeld smukke, gennemtænkte og tilpasset præcis dette kors ydeevne. Jeg ser frem til næste gang, fortæller Michael Falch.

Annonce

Tourstarts-koncert

Mariagerfjord Pigekor har endnu en koncert med Michael Falch i vente, når koret den 23. marts skal optræde for endnu en udsolgt sal på Værket i Randers. Mariagerfjord Pigekor optræder også søndag 31. marts til Tourstarts-koncert på Mariagerfjord Gymnasium.

Korleder Christian Ronsfeld mener, at koncerterne med kendte danske musikere er med til at udvikle de unge sangtalenter i Mariagerfjord Pigekor:

- Det inspirerer pigerne til at dygtiggøre sig og måske en dag blive lige så dygtige som de kunstnere, de optræder med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Purhus Kro tager to hæderspriser hjem

Annonce