Det kræver mere end bare god mad, hvis man som restaurant ønsker at gøre sig til over for gæsterne. I Mariager har Café Salt med etableringen af fire unikke glashuse på første parket ud til vandet bevist, at det betaler sig at tænke kreativt.
Copy link address
Pia Pagaard Møller Madsen pima@amtsavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Café Salt på Mariager Havn har tilsyneladende begået lidt af en genistreg med sidste års indvielse af fire glashuse til de spisende gæster. For spiseboblerne bliver booket i ét væk, lyder meldingen fra caféen. Foto: Annelene Petersen -
Afdelingsleder Leif Skaarup fra Hedehuset har god grund til at smile. Siden den socialpædagogiske institution overtog driften af Café Salt sidste år, er det lykkedes næsten at tredoble omsætningen i caféen i forhold til niveauet for den tidligere forpagter af stedet. Én af årsagerne til den store succes er etableringen af fire coronavenlige glashuse på caféens terrasse. Her skal man ikke have coronapas for at bestille bord. Foto: Annelene Petersen -
Efter den socialpædagogiske institution Hedehuset er rykket ind på Café Salt i Mariager, skal man som kunde være opmærksom på, at man i dagtimerne i vid udstrækning bliver serviceret af sårbare unge fra Hedehuset. Her ses eksempelvis Phillip Engan og Mads Calgaro med et par sandwiches til nogle af dagens frokostgæster. Foto: Annelene Petersen -
Opsætningen af fire glashuse med både læ, ly og den skønneste udsigt ud over fjord og havn har fået folk til at kime Café Salt ved Mariager Saltcenter ned for at få bord. Foto: Annelene Petersen -
- Folk lader til at være tilfredse med den socialøkonomiske vinkel, vi har taget med hertil. At vi ikke bare laver hjemmelavet mad til vores gæster, men at vi samtidig hjælper nogle unge mennesker. Det gør noget ved historiefortællingen omkring stedet, siger Leif Skaarup. Foto: Annelene Petersen