Annonce
Mariager Avis

Skoleelever fra Mariager og Assens synger med Randers Kammerorkester

Randers Kammerorkester og 200 børn fra Mariagerfjord medvirker i årets julekoncert. Pressefoto
For ottende år inviterer Mariagerfjord Kulturskole til julekoncert. 200 skoleelever fra 4. klasserne i kommunen deltager.
Annonce

Mariager: Mariagerfjord Kulturskole inviterer for ottende år i træk til en festlig familiejulekoncert med over 200 børn fra Mariagerfjord Kommunes 4. klasser.

Man kan næsten ikke undgå at komme i julestemning ved bare tanken om en hel sal fyldt med sangglade julenisse-børn, et underholdende Randers Kammerorkester og et fantastisk publikum.

Det er 200 elever fra Mariager Skole, Assens Skole, Solhverv Privatskole, Hadsund Skole, Mariagerfjord Idrætsskole og Vindblæs Friskole, der sammen med Randers Kammerorkester skal på scenen på Mariagerfjord Gymnasium 18. december. Til koncerten synger børnene julens sange og melodier, akkompagneret af Randers Kammerorkester og dirigeret af David Riddell.

Annonce

En musikalsk oplevelse til alle

Koncerten giver børnene, uanset musikalsk baggrund og sangstemme, en fantastisk mulighed for at fejre julen på en sjov og underholdende måde. Børnene får en stor oplevelse sammen med et professionelt kammerorkester foran et stort publikum. De hører og ser - måske endda for første gang- den klassiske julemusik og de flotte klassiske instrumenter udfolde sig.

I 2018 blev koncerten afholdt med kæmpe succes. Her optrådte også mere end 200 børn, og sammen med et veloplagt Randers Kammerorkester gav de publikum en juleoplevelse, der gik helt ind i alles hjerter.

På Kulturskolen er man glade for, at der igen er opbakning til koncerten, som er et samarbejde mellem kommunens skoler, Kulturskolen og Randers Kammerorkester.

Koncerten holdes i år onsdag 18. december kl. 17 på Mariagerfjord Gymnasium, og billetter sælges på www.himmerlandsbilletten.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Uhyggelig hygge i Mariager

Mariager Avis

Mariager Museum er reddet

Annonce