Annoncørbetalt indhold

Andersen & Heegaard retter blikket fremad med nyt samarbejde

Andersen & Heegaard er en tværfaglig teknikentreprenør med kompetencer inden for VVS, el, sprinkler, ventilation, ABA og CTS. Virksomheden beskæftiger over 300 medarbejdere og har rødder tilbage til år 1828.
Endnu en lokal aktør indgår samarbejde med teknikentreprenøren Andersen & Heegaard. Fra februar er det nemlig blikkenslager Ulrik Larsen, der står i spidsen for alle ydelser inden for blikarbejde i trekantområdet.

Denne artikel er sponsoreret af aogh.net

Efterspørgsel på blik

Ulrik Larsen er på hjemmebane. Både inden for blikarbejdet og trekantområdet. Med mere end 30 års blikarbejde i hænderne udfører han alt fra skiffer og kobber til tag og kviste. Det kan du se, næste gang du kommer forbi Middelfart Kirke, hvor det netop er Ulrik, der har udført kobberarbejdet.

Og Ulrik bliver i det velkendte område og udfører samme gode service, dog med en ny arbejdsgiver i ryggen: Fra februar står der nemlig Andersen & Heegaard på arbejdstøjet.

”Vi har haft en stigende efterspørgsel på blikarbejde fra både samarbejdspartnere og kunder. Med et godt samarbejde med Ulrik kan vi i højere grad imødekomme det ønske, og servicere på et nyt fagområde”, fortæller adm. direktør i Andersen & Heegaard Vest Rune Kath, og tilføjer at det særligt er forsikringsopgaver og samarbejdet med tømrermestre, som kommer til at stå højt på opgavelisten.

Virksomheden har hovedsæde i Brøndby og har derudover afdelinger i byerne Kolding, Odense, Viborg, Aarhus og Ringsted.
Artiklen fortsætter efter annoncen

Foretrækker fællesskabet

Med opstart den 1. februar er Ulrik allerede i fuld gang med arbejde på kviste, rygninger på skiffertag og udbedring af stormskader. Og som blikkenslager kan du sagtens køre selvstændigt, men Ulrik foretrækker anderledes: ”Mange blikkenslagere kører selv, men jeg vil gerne have kollegaer og kan godt lide det fællesskab der er i Andersen & Heegaard.

I 2022 åbnede teknikentreprenøren en afdeling med kontor i Kolding, hvortil Ulrik er tilknyttet. At være en del af en nyetableret afdeling ser han positivt på: ”Jeg er med fra starten og glæder mig til at sætte mit præg på arbejdsgangene. Det bliver dejligt med nye udfordringer og nye, smilende kollegaer – dem ved jeg, at de samler på i Andersen & Heegaard.” griner Ulrik, mens han arbejder videre med pladesaksen på toppen af Algade i det centrale Middelfart.

Virksomheden har hovedsæde i Brøndby og har derudover afdelinger i byerne Kolding, Odense, Viborg, Aarhus og Ringsted.

Andersen & Heegaard A/S
Sivlandsvænget 3, 5260 Odense
Telefon: +45 3929 6333
Mail: ah@aogh.net
Web: https://aogh.net

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • Andersen & Heegaard er en tværfaglig teknikentreprenør med kompetencer inden for VVS, el, sprinkler, ventilation, ABA og CTS. Virksomheden beskæftiger over 300 medarbejdere og har rødder tilbage til år 1828.
  • Virksomheden har hovedsæde i Brøndby og har derudover afdelinger i byerne Kolding, Odense, Viborg, Aarhus og Ringsted.
  • Virksomheden har hovedsæde i Brøndby og har derudover afdelinger i byerne Kolding, Odense, Viborg, Aarhus og Ringsted.
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Første synlige byggesten i nyt museum blev indviet

Melfar Posten

Udforsk vandhullerne i Ejby Mose

Melfar Posten

Apotek tester hørelsen gratis

Melfar Posten

Den grønne klumme: Ø2 i ny rolle på Klimafolkemødet

Melfar Posten

Foredrag med Jesper Wung-Sung

Melfar Posten

Erik kunne fejre 60 års jubilæum: Blev hentet i limousine og fejret af kollegaer

Melfar Posten

Tangokoncert og milonga på Kulturøen

Melfar Posten

Fælles koncert med Choir Please og vokalgruppen X-tetten

Melfar Posten

Tre kvinder køber deres arbejdsplads gennem sammenlagt 45 år - men de første banker sagde nej

Melfar Posten

Allan rakte hånden ud og fik enorm respons: Så er der dømt herretur med plejehjemmet – Virkelig dejligt

Annonce