Annonce
Melfar Posten

Forældreorganisation hylder børneområdet i Facebook-konkurrence: - De, som passer på vores børn, har brug for et skulderklap

Maria Lund Nielsen, talspersonen for Middelfarts Forældreorganisation, FMO, har været ude og overrække en præmie til vinderen af Kommunens Bedste Leder. Det blev Mia Elsby, der er leder af Brenderup Børnehus. Foto: Maria Lund Nielsen.
Maria Lund Nielsen har i selskab med Forældreorganisationen i Middelfart igangsat en konkurrence, som skal finde og hylde de bedste inden for kommunens børneområde.

Nordvestfyn: Der er brug for positivitet og påskønnelse af alle, som berører børneområdet i Middelfart Kommune, mener Maria Lund Nielsen, talsperson for Forældreorganisationen i Middelfart Kommune.

Derfor har hun på vegne af organisationen påbegyndt en ugentlig konkurrence for at finde kommunens bedste (...) inden for børneområdet, der kører over Facebook. På sin private profil og i samtlige lokale grupper i kommunen oplyser og deler Maria Lund Nielsen ugens titel, hvor folk i kommentarfeltet på opslaget nominerer en person, de synes skal vinde.


Annonce

Der er brug for positiv energi midt i alt det her coronahalløj med negative nyheder hele tiden.

Maria Lund Nielsen, Forældreorganisationen


Indtil videre er prisen for kommunens bedste pædagog/medhjælper/pædagogisk assistent/specialpædagog og kommunens bedste leder blevet uddelt.

- Der er brug for positiv energi midt i alt det her coronahalløj med negative nyheder hele tiden, fortæller Maria Lund Nielsen.

Generelt mener hun også, at samfundet skal blive bedre til at give hinanden et skulderklap, give positiv feedback og italesætte ting, vi værdsætter ved hinanden - og især når det er personer, som passer på kommunens børn. Dét vil Maria Lund Nielsen og Forældreorganisationen i Middelfart gerne dyrke gennem konkurrencen.

- De, som passer på vores børn, har brug for et skulderklap og et 'tak', siger hun.

Vinderne modtager en gave, som er fyldt med lækkerier fra butikker i Middelfart.

Fremhæve personale og politikere

Maria Lund Nielsen mangler at dele tre priser ud. Indtil videre er der kun blevet sat titel på én af priserne: kommunens mest børnevenlige politiker. Hvordan kommunens borgere definerer og fortolker 'mest børnevenlige politiker' er op til dem selv, fortæller talspersonen for Forældreorganisationen i Middelfart Kommune.

- Vi skal huske på, at det ikke altid er det negative på børneområdet, som skal fremhæves. Der skal skabes opmærksomhed om de gode ting på børneområdet, hvor vi fremhæver den indsats områdets fagpersonale og kommunens politikere gør, siger Maria Lund Nielsen.

- De er jo menneskerne, som sørger for, at børneområdet kører rundt, tilføjer hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Socialt udsatte kaster sig ud i stor udfordring i Middelfart: Værestedet Broen for livet er om to uger vært for DM i petanque for socialt udsatte

Melfar Posten

Klassisk koncert med unge talenter

Annonce