Annonce
Melfar Posten

Frivillig lejrchef uden lommer til telefonen

Daisy Wollenberg ( t.v.) er frivillig lejrchef på Lillebælt Naturistcamping. Hun bruger i år fem ugers ferie på at tage imod gæster, bage brød, sælge is og ordne praktiske ting. Til gengæld fpr hun en plads på campingpladsen hele sæsonen. Her er hun sammen med Petra Hallstrøm, der også er fastligger. Foto: Mia Harm Madsen
Daisy Wollenberg bruger sin ferie på at passe naturistcampingpladsen på Svinø.
Annonce

Svinø: En campingplads skal have en lejrchef, og det har Lillebælt Naturistcamping også. Hun er frivillig og har taget ferie for at holde pladsen kørende. Faktisk bruger hun denne sommer fem ugers ferie på at få pladsen til at fungere.

Daisy Wollenberg er for første gang lejrchef, men hun er kommet på Svinø siden 2015 og har været fastligger siden 2018.

Nu er hun den, der render rundt med campingpladsens mobiltelefon - ofte uden en lomme til at komme den i.

Hun bager brød og sørger for butikken, tager imod gæster og tjekker dem ind og ud.

- Men det vil jeg gerne, siger hun.

Annonce

Kan ikke booke

Lillebælt Naturistcamping adskiller sig fra andre campingpladser ved at være en forening. Her kan man melde sig ind, og hvis man ønsker en fastliggerplads, skal man søge om den, og det skal igennem bestyrelsen og godkendes, inden man får lov.

- Man skal melde sig ind, og man kan godt være medlem uden at få en plads til campingvognen. Så skal man være medlem i et år, før man kan søge om en fastliggerplads, og der er kø til at komme ind. Dem med børn kommer foran i køen, for vi vil også gerne være en børneplads og vise, at her kan man være, siger lejrchefen.

Den bageste del af pladsen, den tættest på vandet, er forbeholdt almindelige gæster, som kan komme ind direkte fra gaden.

Pladserne kan ikke bookes på forhånd, men det er ikke et problem, oplever Daisy Wollenberg, der aldrig har prøvet at måtte afvise gæster grundet pladsmangel.

Annonce

I fællesskab

Når man er en forening, så hjælpes man ad. Og det gør man også på Lillebælt Naturistcamping.

Man slår selv græsset ved sin egen palads, og man giver en hånd med, når der skal sættes noget i stand.

I øjeblikket arbejdes der på at udvide pladsen, men der mangler stadig de sidste tilladelser, så det ser ikke ud som om at det bliver i år, at naturisterne kan se frem til udvidelsen. Men arbejdet er allerede i gang, og flittige mænd og damer med forskellige evner hjælper til. Der er blevet flyttet et hegn, sat en bålhytte i stand, opført en udendørs bruser nede ved vandet, ordnet fællesarealer, som er blevet malet, har fået skiftet vinduer, og som er sat i tip top stand.

- Det er alle mulige slags mennesker, der kommer her, så der kommer elektrikere, tømrere og så videre, fortæller Daisy om arbejdskraften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce