Annonce
Melfar Posten

Jobskifte: Ejby Skole har fået ny midlertidig leder indtil december

Anders Fæster Nielsen. Foto: Mia Harm Madsen

Ejby: Lørdag fortalte Fyens.dk, at Anja Lund Becker har valgt at forlade posten som leder på Ejby Skole for at søge nye udfordringer i en lignende stilling i Billund Kommune.

Derfor skal skolen nu i gang med at finde en ny leder, men planen er først at sætte navn på vedkommende den 1. december, forklarer Grete Berggren, der er dagtilbuds- og skolechef i Middelfart Kommune.

- Vi regner ikke med, at der er nogen, der søger en stilling hen over sommerferien. Man ved af erfaring, at skoleledere ikke søger stillinger hen over sommerferien, siger hun.

Annonce

I Anja Lund Beckers fravær har man konstitueret Anders Fæster Nielsen, som i forvejen er leder af Gelsted Børneunivers, som leder på Ejby Skole. Han skal være i spidsen for begge institutioner, indtil der er fundet en ny mand i Ejby.

En med erfaring

- Vi ville gerne have en konstitueret skoleleder, der har erfaring som øverste leder, og derfor har vi valgt Anders. Han kender vores skolevæsen, han har været leder i mange år og har i øvrigt også været viceskoleleder på Ejby Skole tidligere, siger Grete Berggren.

Hvad det er for en profil, kommunen søger i Ejby, er endnu for tidligt at sige.

- Vi har ikke haft møde i ansættelsesudvalget endnu, men vi laver et stillingsopslag inden sommerferien. Vi plejer ikke i Middelfart Kommune at have svært ved at rekruttere dygtige skoleledere, siger Grete Berggren, der i øvrigt ønsker Anja Lund Becker tillykke med det nye job.

- Jeg synes, det er fint og flot gået af hende, og det bliver spændende for hende med en ny, stor skole og en ny kommune.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Bøder er ikke den eneste grund til at sænke farten på vandet: Marsvin kan blive forstyrret af motorstøj 500 meter væk

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Den store dag blev udskudt tre gange: Efter over et års forsinkelse blev Valdemar konfirmeret som den sidste fra sin klasse

Melfar Posten

Jublende restaurantejer sælger mere end 100 schnitzler om dagen på Nørre Aaby Station: - Det har været totalt overvældende

Annonce