Annonce
Melfar Posten

KulturØen hylder Nat King Cole

Birgitte Soojin synger Nat King Cole på KulturØen.
Annonce

Middelfart: Torsdag den 10. december hylder KulturØen den afdøde, amerikanske sanger og pianist, Nat King Cole.

Og dette gøres med hjælp fra den talentfulde jazzsangerinde, Birgitte Soojin, der sammen med Janus Templeton (trommer), Nicolai Majland (piano) og Jakob Lind Lauritsen (kontrabas) vil synge egne fortolkninger af Nat King Coles legendariske repertoire.

Birgitte Soojin - der er født i Sydkorea, opvokset i Norge og bosat i Danmark - er en af tidens mest markante stemmer på den internationale jazzscene, hvor hun bader i alt lige fra Grammy-nomineringer til fem-stjernede anmeldelse.

Der er med andre ord lagt op til et brag af en hyldestkoncert - spækket med hits a la 'Fly Me to the Moon' og 'When I Fall in Love' - på scenen i Middelfartsalen.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Statens Kunstfond og man kan sikre sig en billet via KulturØens hjemmeside eller Place2book.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mindeord over Arne Pedersen

Melfar Posten

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce