Annonce
Melfar Posten

Kun en måned efter den lukkede: 21 år gammel kiosk ved siden af Middelfart Station genåbner med ny ejer

Anandarajah Kanagarajasingam, der i forvejen driver en kiosk i Fredericia og café på Middelfart Marina, skrev fredag formiddag under på lejekontrakten med ejendommens ejer, Jesper Bennike. Foto: Søren Gottwald
Anandarajah Kanagarajasingam, der driver Marina Café & Grill på Middelfart Marina, overtager lejemålet ved siden af Middelfart Station.

Middelfart: City Kiosken ved siden af Middelfart Station genåbner 1. maj. Dermed kommer der liv i butikken mindre end en måned efter, at ejeren gennem 21 år, Hans V. Andersen, lukkede kiosken på grund af coronarestriktioner. De havde hidtil kostet ham 300.000 kroner, og nu ville han ikke smide flere penge i forretningen, fortalte han i Fyens Stiftstidende den 8. april.

Lejemålet er overtaget af Anandarajah Kanagarajasingam, der driver Marina Café & Grill på Middelfart Marina. Han driver desuden en kiosk i Fredericia sammen med sin hustru og har tidligere drevet kiosk i England i 10 år og i Assens.

- Jeg har derfor stor erfaring med at drive sådan noget. Og jeg har boet i Middelfart i 36 år og kender området godt, så jeg er ikke i tvivl om, at jeg nok skal få en fornuftig forretning ud af det.

- I Assens havde jeg også en spillehal tilknyttet, som der er ved City Kiosken, så jeg kontaktede hurtigt udlejer, da jeg hørte, at stedet på Stationsvej var lukket, fortæller Anandarajah Kanagarajasingam, der skrev under på lejekontrakten med ejendommens ejer, Jesper Bennike, i går formiddag.

Han er glad for allerede at have fundet en ny lejer. Ikke så meget for sin egen skyld, for hans husleje var sikret de næste seks måneder under Hans V. Andersens opsigelsesperiode, men mere for byens skyld.

- For tomme butikslokaler sender et dårligt signal, og det er godt for de togrejsende, at der er en kiosk og for kaffebaren, at den skaber liv på hjørnet med alle de mennesker, som henter og afleverer pakker, siger Jesper Bennike.

Fortsætter med GLS og Postnord

Anandarajah Kanagarajasingam har lavet en aftale med Hans V. Andersen om at overtage forretningens inventar.


Jeg har boet i Middelfart i 36 år og kender området godt, så jeg er ikke i tvivl om, at jeg nok skal få en fornuftig forretning ud af det

Anandarajah Kanagarajasingam


Han har tænkt sig at drive forretningen videre med kioskvarer, spillehal samt pakke ud- og indlevering. I første omgang for GLS og Postnord. Han har desuden planer om at udvide sortimentet af kioskvarer og introducere lidt fastfood hen ad vejen.

Anandarajah Kanagarajasingam stopper med forpagtningen af Marina Café & Grill ved årsskiftet, hvor stedets ejer Sandran Rajah igen vil være at finde bag disken.

Annonce

Kvickly opsiger aftale med Postnord

Den nye ejer af City Kiosken kommer i øvrigt fra start med et skulderklap, der kan mærkes fra Brugsforeningen for Middelfart og Omegn. Den har nemlig valgt at opsige samarbejdet med Postnord i Superbrugsen i Strib og Kvickly i Middelfart. Alene sidste år ekspederede de to butikker mere end 50.000 pakker for Postnord, og hovedparten af dem må formodes fremover over gå gennem City Kiosken.

- Det er jeg naturligvis utrolig taknemmelig for. Det vil styrke min omsætning ikke kun på grund af det beløb, vi får for hver pakke, men også på grund af den ekstra kundestrøm, det giver mig. Så det er også en ting, der har medvirket til, at jeg overtager forretningen, siger den 52-årige srilankaner.

Opsigelsen er sket med virkning fra den 1. september, men Kvickly-direktør Ole Ebdrup Andreasen fortæller, at han gerne overlader opgaven til den nye kioskejer med det samme, hvis det rent praktisk kan lade sig gøre.

- Vi ønsker, at City Kiosken åbner igen, det har betydning for vores handelsmiljø i byen, siger Ole Ebdrup Andreasen.

Ønsket om at bakke en genåbning af City Kiosken op har fremskyndet brugsforeningens  opsigelsen af Postnord. Men den egentlige årsag er, at antallet af pakker fra Postnord og GLS er vokset voldsomt de senere år og også vil gøre det fremover.

- Det er efterhånden blevet vanskeligt at få kundeflowet til at fungere optimalt i de to butikkers forområder. Ved at droppe Postnord og beholde GLS halverer vi antallet af pakkehåndteringer, forklarer Ole Ebdrup Andreasen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Socialt udsatte kaster sig ud i stor udfordring i Middelfart: Værestedet Broen for livet er om to uger vært for DM i petanque for socialt udsatte

Melfar Posten

Efter flere års lukning står Strib Bibliotek endelig klar: - Det har været langstrakt, men vi har taget det med tålmodig venten

Melfar Posten

Klassisk koncert med unge talenter

Annonce