Annonce
Melfar Posten

Trygfonden drysser penge ned over Nordvestfyn: Her lander de

Trygfonden har delt penge ud til sikkerhed. I denne omgang har flere projekter og foreninger, der har relation til vandbaserede aktiviteter, fået del i de mange millioner, der er blevet delt ud. Arkivfoto: Mia Harm madsen
Trygfonden har igen delt penge ud. Denne gang har flere ansøgere fra Nordvestfyn fået del i pengene, der skal øge sikkerheden og gøre liv både bedre og nemmere.

Nordvestfyn: Når Trygfonden deler penge ud, drysses pengene ned rundt omkring i landet.  Trygfondens regionale råd i Region Syddanmark har netop delt knap fem millioner kroner ud, hvoraf de 3,1 millioner er gået til mere tryghed på Fyn og øerne. En del af disse kroner er også drysset ned over Nordvestfyn, fremgår det af en pressemeddelelse fra Trygfonden.

På Egebo Plejehjem har man modtaget 75.325 kroner. Disse penge falder ind under en kategori, hvor Trygfonden arbejder for, at flere skal leve et længere liv præget af så få fysiske og psykiske gener som muligt.

Flere steder er der også delt penge ud til at afholde førstehjælpskurser eller at tilkøbe udstyr til førstehjælp.

Annonce

Føns og Omegns Lokaludvalg har fået 18.987 kroner, Lillebælt Sport og Kultur – Strib Svømmehal, har fået 14.987 kroner, Kajakklubben Strømmen har fået 8.000 kroner, mens Bentzon Carpets har fået 7.500 kroner til at få tjek på førstehjælpen.

Hvor mennesker og vand mødes

Endvidere arbejder Trygfonden også på, at flere får mulighed for at realisere deres potentialer, og at alle får en plads i et positivt fællesskab. I denne kategori er der givet 47.800 kroner til Smilets Lejr på Vesterdal Efterskole. Det er en lejr arrangeret af Ungdommens Røde Kors og inkluderer en tur i Tivoli for udsatte børn.

Til slut har Trygfonden også delt penge ud til øget sikkerhed. Det sker i lyset af, at man gerne vil forebygge ulykker tæt på danskernes hverdag. Det gælder for ulykker på, i og ved vand, i trafikken og i forhold til brand.

I Middelfart og omegn har man delt penge ud til vandbaserede aktiviteter, idet Strib Ro- og Kajakklub har modtaget 30.240 kroner, mens Kajakklubben Strømmen har modtaget 10.080 kroner.

Pengene er givet til at øge sikkerheden, hvor mennesker og vand mødes, og pengene er givet til redningsveste, svømmeveste og andet sikkerhedsudstyr.

Skulle du have brug for at søge penge til et projekt, der hører ind under Trygfondens beskrivelse, er næste frist for ansøgning om midler den 1. marts 2022.

Annonce
Melfar Posten

Ny præst er vild med Fedtmule og livets små absurditeter: - Det må have været et humoristisk indslag fra Vorherre, da han gjorde mig til præst

Annonce
Melfar Posten

Historien om den første kvindelige modtager af Nobelprisen i Litteratur

Annonce
Melfar Posten

Oasecafé om erindringslitteratur: Kan man stole på erindringen?

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib guider dig i at minimere dit madspild

Melfar Posten

60'ernes største hits spilles i foyeren på Middelfart Rådhus

Melfar Posten

Karin og Johannes var til fødselsdag, da én af gæsterne faldt om med hjertestop: Tirsdag lærte de selv at redde liv

Melfar Posten

The Queen of Cool indtager Brenderup

Melfar Posten

En dag om vores fælles fremtid

Melfar Posten

Kendt bagermester forudser vulkanudbrud: Er blevet officiel leverandør af romkugler til Tour de France

Melfar Posten

Kæmper fortsat for salg af værtshus: - Interessen har været meget begrænset

Melfar Posten

Fortiden kigger frem under kommende boligkvarter: Her finder arkæologerne en manglende brik

Melfar Posten

Cykeldrengene på arktisk eventyr i Grønland

Melfar Posten

Mindehøjtidelighed på Gals Klint

Annonce