Kok og bager fandt opskriften på succes i de klassiske kager: - Folk kan godt lide, at man får noget for pengene
Med godt håndværk kan man drive et bageri på landet. Parret bag Brenderup Bageri har kun oplevet fremgang, siden de overtog konkursboet for 19 år siden. Og så serverer de kager af en størrelse, vi alle kan forstå.
Copy link address
Mia Harm Madsen miam@fyens.dk
Annonce
Brenderup Bageri serverer klassiske kager, der har en vis volumen. Her står Lisbet Hvenegaard med én af bageriets populære kager, havregrynskagerne. Foto: Mia Harm Madsen
Bageriet har flere gange måttet bygge til. Blandt andet et stort fryserum, hvor kager og brød venter på at blive bagt og solgt. Når alle hylder er fyldt, kan det rumme brød nok til en uges salg. Foto: Mia Harm Madsen
Lisbet Hvenegaard er indehaver af Brenderup Bageri sammen med sin mand, Kristian. Da avisen var på besøg, var bagermesteren gået hjem for at sove, mens Lisbet Hvenegaard har hold butikken åben i de tidligste og travle morgentimer. Foto: Mia Harm Madsen