Annonce
Brenderup Bageri serverer klassiske kager, der har en vis volumen. Her står Lisbet Hvenegaard med én af bageriets populære kager, havregrynskagerne. Foto: Mia Harm Madsen
Melfar Posten

Kok og bager fandt opskriften på succes i de klassiske kager: - Folk kan godt lide, at man får noget for pengene

Med godt håndværk kan man drive et bageri på landet. Parret bag Brenderup Bageri har kun oplevet fremgang, siden de overtog konkursboet for 19 år siden. Og så serverer de kager af en størrelse, vi alle kan forstå.
Annonce
  • Brenderup Bageri serverer klassiske kager, der har en vis volumen. Her står Lisbet Hvenegaard med én af bageriets populære kager, havregrynskagerne. Foto: Mia Harm Madsen
  • Bageriet har flere gange måttet bygge til. Blandt andet et stort fryserum, hvor kager og brød venter på at blive bagt og solgt. Når alle hylder er fyldt, kan det rumme brød nok til en uges salg. Foto: Mia Harm Madsen
  • Lisbet Hvenegaard er indehaver af Brenderup Bageri sammen med sin mand, Kristian. Da avisen var på besøg, var bagermesteren gået hjem for at sove, mens Lisbet Hvenegaard har hold butikken åben i de tidligste og travle morgentimer. Foto: Mia Harm Madsen
Melfar Posten

Fernisering og åben have på Asperupgaard

Annonce
Melfar Posten

Rytmik for familier på KulturØen

Annonce
Melfar Posten

Skoleelever planter mikroskov

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra Bib: Vinder af Læsernes Bogpris

Melfar Posten

Santa Cruz med musikalsk legestue i Brenderup

Melfar Posten

Kom til boglancering på Clay

Melfar Posten

Udforsk vandhullerne i Ejby Mose

Melfar Posten

Apotek tester hørelsen gratis

Melfar Posten

Foredrag med Jesper Wung-Sung

Melfar Posten

Erik kunne fejre 60 års jubilæum: Blev hentet i limousine og fejret af kollegaer

Annonce