Annonce
For 28 år siden lavede John Kistvad Restaurant Holms' egen gløgg-essens for første gang. Hvert år gemmer han et par flasker essens, som danner basen for næste års julegløgg. Foto: Peter Leth-Larsen
Melfar Posten

Lokal julegløgg med en smag af fortiden

Traditionen tro er John Kistvad også denne jul klar med sin egen smagfulde og ganske stærke gløgg, som slippes løs første gang under årets julemarked.

Annonce
  • Peter Leth-Larsen
    For 28 år siden lavede John Kistvad Restaurant Holms' egen gløgg-essens for første gang. Hvert år gemmer han et par flasker essens, som danner basen for næste års julegløgg. Foto: Peter Leth-Larsen
  • Peter Leth-Larsen
    John Kistvad minder om, at gløggen er så stærk, at man ikke skal køre bil efter at have indtaget bare to glas. Foto: Peter Leth-Larsen
  • Peter Leth-Larsen
    Årets julegløgg på Holms frigives under julemarkedet den 2. december. Foto: Peter Leth-Larsen
Melfar Posten

Fernisering og åben have på Asperupgaard

Annonce
Melfar Posten

Rytmik for familier på KulturØen

Annonce
Melfar Posten

Skoleelever planter mikroskov

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra Bib: Vinder af Læsernes Bogpris

Melfar Posten

Santa Cruz med musikalsk legestue i Brenderup

Melfar Posten

Kom til boglancering på Clay

Melfar Posten

Udforsk vandhullerne i Ejby Mose

Melfar Posten

Apotek tester hørelsen gratis

Melfar Posten

Foredrag med Jesper Wung-Sung

Melfar Posten

Erik kunne fejre 60 års jubilæum: Blev hentet i limousine og fejret af kollegaer

Annonce