Annonce
Rasmus Petersen vejer dejen af, så brødene bliver lige store. 900 gram går der til et brød hos ham. Foto: Mia Harm Madsen
Melfar Posten

Surdejsbagerens bedste tips: Godt bagværk kræver godt mel og god tid

Har du lyst til at prøve kræfter med din egen surdej? Rasmus Petersen deler her ud af sine erfaringer.
Annonce
  • Rasmus Petersen vejer dejen af, så brødene bliver lige store. 900 gram går der til et brød hos ham. Foto: Mia Harm Madsen
  • Dejen her er klar. Den har været mange timer undervejs og har hævet så længe, at den er fyldt med luft og flyder ovenpå. Her består den "flydetesten". Hvis en klump dej består flydetesten i en skål med vand, er fermenteringsprocessen vellykket. Foto: Mia Harm Madsen
  • En surdej skal behandles nænsomt, for ellers mases luften ud. Her former Rasmus Petersen et brød ved at skubbe den sammen til en kugle. Foto: Mia Harm Madsen
Melfar Posten

Fernisering og åben have på Asperupgaard

Annonce
Melfar Posten

Rytmik for familier på KulturØen

Annonce
Melfar Posten

Skoleelever planter mikroskov

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Santa Cruz med musikalsk legestue i Brenderup

Melfar Posten

Kom til boglancering på Clay

Melfar Posten

Udforsk vandhullerne i Ejby Mose

Melfar Posten

Apotek tester hørelsen gratis

Melfar Posten

Foredrag med Jesper Wung-Sung

Melfar Posten

Erik kunne fejre 60 års jubilæum: Blev hentet i limousine og fejret af kollegaer

Annonce