Annonce
Midtfyns Posten

Film i Ringe Bio: Komediedrama om stærk islandsk kvinde og Vinterbergs rørende film om druk

Det islandske komedie-drama Mælkekrigen handler om en stærk islandsk kvinde, Inga, spillet af Arndís Hrönn Egilsdóttir. Pressefoto
Ringe Bio følger efterårsferien til dørs med film for alle.
Annonce

Ringe: De mindste kan stadig heppe på SamSam og den seje pige Mega i animationsfilmen SamSam, der vises i Ringe Bio torsdag d. 15. til søndag d. 18. oktober, alle dage kl. 11. Her oplever man, at venskab og mod er de sande superkræfter, når verden og kosmos skal erobres.

Familiefilmen Far til Fire og Vikingerne vises fortsat fra torsdag d. 15. til søndag d. 18. oktober, alle dage kl. 15. Far til Fire-familien er i krise, men på en vikingegård står terapeuter står klar til at hjælpe, dog uden den store effekt. Først da familien står sammen om at redde det gamle tøjdyr, elefanten Bodil, vender harmonien tilbage.

Annonce

Stærk islandsk kvinde

Mælkekrigen, der vises fra torsdag d. 15. til tirsdag d. 20. oktober, alle dage kl. 19.30, er et komediedrama om en stærk islandsk kvinde, Inga (Arndís Hrönn Egilsdóttir). Efter sin mands død er hun henvist til at drive et gældsplaget mælkelandbrug alene, men hun tager sammenbidt og snarrådigt kampen op mod de korrupte og magtfulde landbrugsgiganter.

Instruktøren er Grimur Hakonson, instruktøren bag "Blandt Mænd og Får", og også i denne film viser han det menneskelige drama på underspillet humoristisk vis, med det islandske landskab som virkningsfuldt baggrundstæppe.

Annonce

Druk-eksperiment

Thomas Vinterbergs både morsomme og rørende film Druk kan ses i Babybio kl. 10 onsdag d. 21. oktober og de følgende aftener fra d. 22. til 27. oktober. I filmen sætter fire gymnasielærere sig for at teste, om det er sandt, at en konstant alkoholpromille på 0,5 vil åbne sindet og kreativiteten i alle aspekter af tilværelsen.

Eksperimentet skaber vilde resultater, men får også konsekvenser, og de fire venner får testet ikke alene alkoholens virkninger, men også venskab og kærlighed. I hovedrollerne møder man Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Lars Ranthe.

Onsdag d. 21. oktober vises om aftenen Celine Sciammas Cannes-vindende drama ”Portræt af en kvinde i flammer” på opfordring af Midtfyns Kunstforening.

Christian Schwochows anmelderroste film Tysktime, der bygger på Lenz’ roman af samme navn, vises i Seniorbio torsdag d. 22. oktober kl. 14 som en del af Filmportens tilbud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Halloween i Ryslinge

Midtfyns Posten

Allehelgen i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Morgensang i Nr. Lyndelse Kirke

Annonce