Annonce
Midtsyd

Fans og sponsorer sikrer ekstra forstærkning i SønderjyskE Ishockey

Det er ikke kun spillerne selv, som giver alt, hvad de har på banen. Der er også flot opbakning til SønderjyskE fra sponsorer og frivillige. Arkivfoto: Jacob Schultz
En ekstraordinær opbakning fra fans og sponsorer betyder, at SønderjyskE Ishockey nu kan forstærke sig med den 28-årige amerikanske forward Matt Salhany.
Annonce

VOJENS: SønderjyskE-fansene og klubbens sponsorer kan nu glæde sig over en forstærkning til holdet – og de er selv årsagen til, at det er gjort muligt.

Det skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse.

Det er nemlig fansene og en gruppe trofaste sponsorer, der med en ekstraordinær støtte har gjort det muligt for klubben at hente en amerikansk forward, der skal forstærke holdet i resten af sæsonen i Metal Ligaen.

En række sponsorer har givet et ekstra bidrag oven i deres i forvejen værdsatte sponsorat, og fansene har i stor stil doneret penge i en trøjeauktion og andre aktiviteter, og dermed er der blevet råd til at forstærke truppen yderligere.

Der er derfor med stor taknemlighed, at SønderjyskE nu kan præsentere 28-årige Matt Salhany på en kontrakt for resten af sæsonen.

Det er første gang, at Salhany skal spille uden for USA, hvor han særligt i de to seneste sæsoner har været en særdeles målfarlig herre for Adirondack Thunder i ECHL, hvor han næsten har lavet 100 point.

Annonce

Amerikansk forstærkning

Sportschef Kim Lykkeskov glæder sig over den amerikanske forstærkning, som tiltræder så snart papirarbejdet er på plads.

- Matt Salhany er en sulten spiller, som gerne vil komme og vise sig frem og starte sin europæiske karriere. Det vil vi naturligvis gerne hjælpe ham med.

Sportschefen sender en stor tak til dem, der har bidraget til, at det er gjort muligt at hente Matt Salhany til klubben, og også direktør Klaus Rasmussen er dybt taknemlig for den ekstraordinære opbakning.

Trøjeauktionen indbragte i alt 73.226 kroner, og disse sponsorer har givet en ekstraordinær støtte i forbindelse med forstærkningen: SønderjyskE Ishockey Support, R-Connect, eurodan-huse, Arkil, LINAK, Jørgensen & Utoft, Slagter Lampe, Naturmælk, Fogt Group, Broager Sparekasse, NH Reservedele, Otto Chrestensen, Aage Jørgensen og Punkt 1 Haderslev.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce