Annonce
Midtsyd

Firmaer går sammen om at opbygge super-betonbiler

Morten Kudsk og Esben Bjerg Olesen etablerer et nyt firma med super-betonbiler på menuen. De vil servere løsninger for tromlebilerne, som hidtil ikke er set. Foto: PR
Nyt firma vil lave løsninger til betonbranchen, som ikke tidligere er set i Danmark.

Vojens: To virksomheder med forstand på tromlebiler til færdigbeton stikker nu hovederne sammen og skaber et tredje firma med speciale i super-betonbiler.

Den nye betonbilleverandør er døbt Conmat og udspringer af virksomheden Kebok i Esbjerg, som selv har kørsel med færdigbeton, og Kudsk & Nissum A/S i Vojens, som både har mange års erfaring med opbygning af specialbiler og servicering af netop betonbiler.


Annonce

En markant forskel på vores tromlebil og biler fra andre producenter er, at transportbåndet er længere end på nogen anden standardbetonbil.

Esben Bjerg Olesen


Personerne bag Conmat, som også anvender navnet Nordic Concrete Material, er direktør Esben Bjerg Olesen, der driver Kebok, og Morten Kudsk, der er medejer af transportfirmaet Kudsk & Nissum, som også omfatter den selvstændige virksomhed Lastvognscenter Syd.

Markant forskel

Den første bil, som den nye virksomhed vil være klar til at sende på gaden som demobil i næste kvartal, vil være en klassisk fireakslet lastbil med en tromle på ni kubikmeter og det nye 18-meterbånd - altså to meter længere end båndet på de andre betonbiler.

- En markant forskel på vores tromlebil og biler fra andre producenter er, at transportbåndet er længere end på nogen anden standardbetonbil. Vi har selv udviklet båndet med længere udskud - og det er danskproduceret, forklarer Esben Bjerg Olesen.

Foruden opbygning af betonbiler med helt nye muligheder vil Conmat levere materiel fra den tyske fabrik, Euromix, som blandt andet producerer betonbiler, betontrailere, tipløsninger og betonpumper.

Det nye firma, Conmat, får base hos Kudsk & Nissum i Vojens, hvor opbygningen af tromlebilerne kommer til at foregå. Her har Lastvognscenter Syd både mandskab og faciliteter til at færdiggøre bilerne med de ekstra features i forhold til betonbiler fra andre leverandører.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Ugens klumme: De hjemlige tests

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Farjokes!

Annonce