Annonce
Midtsyd

Gør som dagplejemoren Donna og børnene: Skab påskestemning i Vojens med dekorerede sten

Donnas dagpleje i Vojens har hygget sig med at dekorére sten som påskeæg, og lagt dem rundt omkring i Vojens midtby, for at sprede påskehygge. Vojens Handel håber at andre vil følge trop. Foto: HER
Siden begyndelsen af 2021 er Vojens Handels- og erhvervsklub sammenlagt med Haderslev Erhvervsråd. De første synlige skridt er nu taget - blandt andet lyder der en opfordring til at være med til at sprede påskestemning i byen.

VOJENS: Ved årsskiftet blev Vojens Handels- og erhvervsklub lagt sammen med Haderslev Erhvervsråd (HER, red.). Da HER blandt andet tager sig af "daglig-drift-opgaverne", er vejen banet for, at det nyoprettede aktivitetsudvalg i Vojens kan koncentrere sig om ”alt det sjove” - nemlig at få liv og aktivitet til byen, blandt andet i forbindelse med højtider og andre festdage i byen.

Det første lokale initiativ er taget, og det handler selvfølgelig om påsken.

- Nogle af butikkerne er kun lige kommet i gang efter genåbningen, og aktivitetsudvalget i sig selv er også forholdsvis ny. Samtidig skal vi også stadig passe på i forhold til smittetrykket, siger Mette Nielsen fra Nielsens Bageri, der er med i Vojens´  nye aktivitetsudvalg.

Vojens Handel har fået nyt logo. Privatfoto

- Vi synes derfor hverken, vi kunne nå, eller tage ansvar for de helt store påskeaktiviteter i byen, så derfor har vi opfordret skoler og børneinstitutioner til at sprede påskeglæde med sten, som de har tegnet eller skrevet på. Meningen er, at de skal lægges på vilkårlige steder i byen fra øst til vest, så de kan skabe påskeglæde, tilføjer Mette Nielsen, der kan glæde sig over, at de første leverancer er klar fra Donna´s Dagpleje i Vojens.


Vi synes derfor hverken, vi kunne nå, eller tage ansvar for de helt store påskeaktiviteter i byen, så derfor har vi opfordret skoler og børneinstitutioner til at sprede påskeglæde med sten, som de har tegnet eller skrevet på. Meningen er, at de skal lægges på vilkårlige steder i byen fra øst til vest, så de kan skabe påskeglæde.

Mette Nielsen, Vojens aktivitetsudvalg


Annonce

Nyt logo

Det nye samarbejde med HER har desuden resulteret i et nyt logo for Vojens Handel HER, samt en ny Facebookside, der er døbt Vojens Handel.

- De var vigtigt for os, at signalere alle de ting, som Vojens står for - sporten, stationen, den smukke natur og det gode handelsliv. Og det synes vi er lykkes rigtig godt med det nye logo, siger Katrine Højgaard, kommunikationsmedarbejder i HER.

Vojens Handel

Vojens Handels- og erhvervsklub blev ved årsskiftet lagt sammen med Haderslev Erhvervsråd. Et lokalt forankret aktivitetsudvalg, bestående af Mette Nielsen (Nielsens Bageri), Tina Rosenkilde (Høtte-formand), Anders Holst Sørensen (AC Tømrer), Rikke Vigsøe (byVigsøe), samt Jens Friis Felber (Høtte), står fremover for aktiviterne i byen. 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Toftlund får nærpolitistation

Midtsyd

Kviktest på vej til børn ned til seks år

Midtsyd

Krolfformand: - Ærgerligt at debattere på Facebook

Midtsyd

Ugens klumme: Grundstoffet i Danmark

Annonce