Annonce
Nørrebro

Rullede og leverede over 1000 joints om dagen: Nu er to unge anholdt

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Københavns Politi har onsdag anholdt tre personer, der mistænkes for at forsyne hashsælgere i Nørrebroparken. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Det er flere ugers efterforskning, der har ført til anholdelserne, som er foregået i en koordineret aktion på flere adresser i og omkring København.

- Det er en forholdsvis omfattende aktion, hvor vi rammer forsyningskæden til den hashhandel, der finder sted i Nørrebroparken, siger leder af Operativ Specialafdeling i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Rune Nielsen, i pressemeddelelsen.

Torsdag blev to af de tre fremstillet i et grundlovsforhør. I sigtelsen mener politiet at vide, at en mand og en kvinde på 24 år dagligt leverede 1750 joints fra en lejlighed på Fælledvej til sælgerne i Nørrebroparken. Det skriver Ritzau.

Angiveligt foregik det på den måde, at varerne blev hentet fra lejligheden og lagt i en Peugeot, hvorefter bilen kørte rundt i området omkring parken og forsynede sælgerne.

De to sigtede nægtede sig skyldige, og de nægtede at svare på spørgsmål. Dommeren valgte at fængsle dem begge i 27 dage.

Aktionen i Nørrebroparken fortsætter imidlertid, og vicepolitiinspektøren vil ikke udelukke, at flere vil blive anholdt.

- Vi har længe haft et stort fokus på Nørrebroparken og foretager jævnligt anholdelser af sælgerne. I dag er vi gået efter deres forsyninger. Det er vi ikke færdige med, så der kan sagtens komme flere anholdelser i løbet af den næste tid, siger Rune Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Lav vandstand i Sortedams Sø

Annonce