Annonce
Nørrebro

Rullede og leverede over 1000 joints om dagen: Nu er to unge anholdt

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Københavns Politi har onsdag anholdt tre personer, der mistænkes for at forsyne hashsælgere i Nørrebroparken. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Det er flere ugers efterforskning, der har ført til anholdelserne, som er foregået i en koordineret aktion på flere adresser i og omkring København.

- Det er en forholdsvis omfattende aktion, hvor vi rammer forsyningskæden til den hashhandel, der finder sted i Nørrebroparken, siger leder af Operativ Specialafdeling i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Rune Nielsen, i pressemeddelelsen.

Torsdag blev to af de tre fremstillet i et grundlovsforhør. I sigtelsen mener politiet at vide, at en mand og en kvinde på 24 år dagligt leverede 1750 joints fra en lejlighed på Fælledvej til sælgerne i Nørrebroparken. Det skriver Ritzau.

Angiveligt foregik det på den måde, at varerne blev hentet fra lejligheden og lagt i en Peugeot, hvorefter bilen kørte rundt i området omkring parken og forsynede sælgerne.

De to sigtede nægtede sig skyldige, og de nægtede at svare på spørgsmål. Dommeren valgte at fængsle dem begge i 27 dage.

Aktionen i Nørrebroparken fortsætter imidlertid, og vicepolitiinspektøren vil ikke udelukke, at flere vil blive anholdt.

- Vi har længe haft et stort fokus på Nørrebroparken og foretager jævnligt anholdelser af sælgerne. I dag er vi gået efter deres forsyninger. Det er vi ikke færdige med, så der kan sagtens komme flere anholdelser i løbet af den næste tid, siger Rune Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Ghettoplanen handler om børnene

Debat

Vores boliger er ikke nedslidte

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce