Annonce
Nordvest

Nordvestløbet 2020 blev en dans på roser i løbesko

Nordvestløbet 2020. Foto Rebecca Veinø Johansen
Der var ikke meget blod at spore ej heller tåre men tilgengæld masser af sved, ved Nordvestløbet 2020, som blev afholdt i højt humør og fællesskabets ånd!
Annonce

Humøret var højt da godt 30 NV’er mødtes i gårdhaven hos Tribeca, alle i løbetøj og klar på at dyrke fællesskabet på en løberute rundt i Nordvest. Her kunne deltagerne vælge mellem 5, 10 eller 15 km.

Startskuddet lød 17.30 efter en grundig fællesopvarmning i Tribecas gårdhave. Rammerne i den rå og charmerende gårdhave var perfekte til formålet. Musikken, stemningen, det gode humør og løbejokes svirrede i luften. Der var ingen tvivl om, at folk virkelig så frem til det, som løbeklubben Nordvest Løbere gør så godt, nemlig at kombinere løb og fællesskab. Der var flere af deltagerne, som havde proppet deres poder i løbevognen eller pimpet og efterspændt støttehjulene på den lille 16” cykel, så der kunne følges med farmand.

Der blev klappet og hujet efterhånden som de mange løbere ramte målstregen. Udstrækningen og afdampningen blev overstået og så skulle der testes Tribeca Beer & Pizza labs store udvalg af øl suppleret med stenovnsbagt pizza.

Annonce

Præmieoverrækkelse

Nok handlede Nordvestløbet 2020 om fællesskab og sammenhold, men intet løb uden fede præmier. Her var det ikke den hurtigste eller den længste distance, der blev præmieret, men i højere grad den som larmede mest, den der talte mest om de øl som ventede ved målstregen og den der havde taget det bedste billede på turen, som kunne gå fra løbet med en lokalsponseret præmie. Og lige præcis de billeder som blev taget undervejs fortæller hele historien her uden ord. Tak for bidraget Tribeca Beer & Pizzalab, Nordvest Ølbar, NaturligvIS, Behov, Design By Us, ROBA og Lefalaf.

Annonce

Stemninger fra løbeturen

Nordvestløbet 2020

Flere af deltagerne fra Nordvestløbet 2020 var overraskede over hvor meget Nordvest egentlig har at byde på, hvis man blot bevæger sig få kilometer ud mod Utterslev mose. Mathias som løb en distance på 15 km udbrød undervejs

- Hold kæft er det her min baghave?!

Nordvest har bare så utrolig meget at byde på - så mange facetter og nuancer.


- Jeg skulle ikke have spist Big Mac nr.2 inden løbeturen


Hos Nordvest Løbere er der på den korte tid klubben har eksisteret kommet en fast bagtrop i form af Jacob Hem, som har fået tilnavnet "Onkel Hem". Dette vidner om den uformelle omgangstonen i klubben, og understreger dét Nordvest, som taler til mange af os som bor her.

- Jeg skulle ikke have spist Big Mac nr.2 inden løbeturen, kom det tørt fra Onkel Hem på den 5 km han vanen tro dannede bagtrop på. Humøret var højt!

Onkel Hem var ikke den eneste der havde for meget i maven. Her kunne initiativtageren bag klubben også melde sig på banen.

- Det er mig der har en trold i maven! Hør hvor det skvulper med kaffe, men fuck det, jeg er i pisse god form, kom det fra Jamil Sheikh.

Nordvestløbet 2020. Foto Rebecca Veinø Johansen
Annonce

God stemning til det sidste

Da folk langsomt begyndte at sive var det med glade vink og et løfte om at deltage igen næste år. Heldigvis ses løberne snart igen, for allerede på søndag ligger en af klubbens mange ugentlige løbeture.

- Hold kæft det er hyggeligt det her - vi kommer igen næste år. Der er plads til forbedring sagde Josefine Aviaja med et grin, før hun tog hjem.

Det var virkelig en skøn aften i fællesskabets tegn. Som NordvestLIV journalist og medarrangør blev jeg varm om hjertet ved at opleve det sammenhold og engagement man blev mødt af ved Nordvestløbet 2020. Jeg er helt igennem stolt over at være NV’er. Vi kan virkelig noget i den her “landsby i byen.”

Du kan også blive en del af Nordvest Løbere. Du finder gruppen på Facebook under samme navn.

Nordvestløbet 2020 blev afholdt i samarbejde mellem Nordvest løbere og NordvestLIV - og du kan være sikker på, at det ikke er sidste gang!

Går du med tanker om et helt igennem fedt arrangement, som kan få en hel masse NV'er op af stolene, så skriv til os på redaktionen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Reflektion

Med tilgivelse skal land bygges

Nørrebro

Sommerlarm vækker politikerne

Nyfødte

Her er de mest populære navne i hovedstaden

Annonce